От х:

Днес в x:

Вкусните акценти по 24KITCHEN през март

Бойният клуб на Джейми и Джими – Сезон 6
Всеки понеделник @13:00 часа

От 5 март 2018

Джейми Оливър и Джими Дохърти отново са в кафенето си на кея в Саутенд, Есекс, Великобритания. Докато Джейми приготвя своите най-добри рецепти за уикенда, Джими излиза сред природата, за да сътвори невероятни ястия от диви съставки.

Към тях отново се присъединяват знаменитости като Саймън Пег и Марк Хамил, за да се научат да приготвят любимите си ястия. Освен че готвят, момчета тръгват на път, за да разказват за нови и вълнуващи кампании, свързани с храната.

Вкусните уикенди на Бил
Всеки делник @13:55 часа

От 20 март 2018

Това предаване проследява любимия на публиката австралийски готвач Бил Грейнджър по време на най-необикновените и апетитни кулинарни уикенди, които сте виждали – той ще готви и похапва вкусни ястия, но и ще си изцапа и ръцете, докато си набавя сам фантастични свежи продукти.

Рецептите на Бил са бързи и лесни - идеални за събирания. Освен че са съобразени с пресните сезонни продукти, те носят и оригиналния почерк на Бил. Където и да отиде, Бил готви прекрасна храна с местни продукти. А набавянето на продуктите е точно това, което ще придаде чар на предаването. За да се снабди с най-добрите продукти, Бил ще трябва да положи усилия - може да му се наложи да изравя картофи, да лови сардини или да се гмурка за миди.

Накрая ще видим как Бил и приятелите му се наслаждават на хубавата храна и добрата компания, а слънцето ще залязва, докато гостите се разотиват. След това Бил ще се прибере вкъщи, освежен от перфектния уикенд и готов да започне новата работна седмица.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини