От х:

Днес в x:

Уорън Бийти и Фей Дънауей отново ще връчват Оскар за най-добър филм

Уорън Бийти и Фей Дънауей ще връчат наградата Оскар за най-добър филм на церемонията в неделя вечерта, въпреки че миналата година обявиха грешно победителя, съобщи Контактмюзик.

Двамата партньори от филма "Бони и Клайд" репетират големия момент в театър "Долби" в Лос Анджелис. Сценаристите още доизкосуряват какво ще кажат те, когато разкрият носителя на престижната награда.

Фей Дънауей призна неведнъж, че се е чувствала "много виновна" след объркването на носителя на наградата Оскар за най-добър филм на церемонията миналата година и че е била "абсолютно слисана", когато погрешно е обявила "La La Land" за победител, а не "Лунна светлина".

"Уорън взе картичката и не каза нищо. Направи пауза, погледна ме, след това зрителите, огледа се и накрая каза "Невъзможна си". Мислех, че се шегува, че ме закача. Уорън е такъв, той държи да командва, да прави драматични паузи", разказва актрисата.
Объркването настъпва, когато Уорън Бийти подава картичката на Фей Дънауей. На нея обаче пише, че Ема Стоун печели наградата за най-добра актриса за ролята в "La La Land" и Фей Дънауей прочита заглавието на филма.

"Бяхме, все пак не като елени в светлината на фарове, но в такава ситуация си напълно слисан, не знаеш какво се е случило. Мислех, че явно съм направила нещо. Защо не видях изписаното име на Ема Стоун?"

Уорън Бийти, на когото представител на "ПрайсУотърхаусКупърс" връчва грешния плик, се опита да омаловажи инцидента.

"Изглеждаше глупаво. Стори ми се странно, че този момент беше толкова драматизиран. Случват се такива неща".

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини