От х:

Днес в x:

Младок с „Ауди“ връхлита катаджия при проверка на пътя

Полицейски служител от РУ-Ардино е бил блъснат от автомобил, докато извършвал проверка. Около 18 часа снощи 40-годишен полицай спрял за проверка лек автомобил „Сузуки“. 18-годишен водач на лек автомобил „Ауди“ загубил контрол над управлението вследствие на несъобразена скорост и връхлетял върху полицая. Пострадалият служител е бил прегледан във Филиала на спешна помощ в Ардино, където били установени контузия на рамото и охлузни рани. Освободен е за домашно лечение. Тестовете на водачите за алкохол са с отрицателен резултат. На виновния за произшествието е съставен акт по ЗдвП.

42-годишен чужд гражданин е задържан в РУ-Кирково за управление на автомобил след употреба на алкохол. Мъжът се движил с „Опел“ и бил спрян за проверка в село Кирково вчера в 14,20 часа. Тестът за алкохол с техническо средство отчел 1,50 промила. Водачът отказал кръвна проба за химически анализ. Образувано е бързо производство и работата по случая продължава разследващ полицай.

Незаконен превоз на животни е установен в хода на специализирана операция на РУ-Кърджали за противодействие на престъпността в малките и отдалечени населени места. Около 11 часа вчера на КПП „Чилик“ бил спрян товарен „Мерцедес“, управляван от 40-годишен. Водачът превозвал шест крави, за които не представил необходимите разрешителни документи. Служител на Областната дирекция по безопасност на храните е съставил акт по Закона за ветеринарномедицинската дейност.

Това съобщиха отРегионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини