От х:

Днес в x:

Двама надрусани шофьори и румънец, карал с 3,05 промила -в ареста

Двама надрусани шофьори и двама пияни са прибрани в ареста през изминалото денонощие, съобщават от полицията в Хасково.

Единият от задържаните да шофират под въздействието на дрога е 25-годишна пловдивчанка. Младата жена е спряна за проверка от пътните полицаи от Харманли с леката си кола Фолксваген. Тестването с наркотест дрегер е показало наличие на амфетамин и метаамфетамин. Момичето е задържано до 24 часа по образуваното бързо производство, отказала е кръвна проба. Още един надрусан шофьор е задържан, но хасковското управление. Това е 20-годишен харманлиец, заловен от хасковски автопатрул да шофира след употреба на наркотик. Също е употребил амфетамин и метаамфетамин, уточняват от полицията .

Задържани са през изминалото денонощие и

Двама пияни водачи са задържани в РУ Свиленград. Единият е 51-годишен румънец, а другият на 47г от с.Големанци.. Хванати са от автопатрула да шофират колите си Рено и Фиат след употреба на алкохол, съответно с 3,05 и 1,37 промила. Образувани са бързи производства.

 Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ko
    Koko
    10 -1
    12:30, 21 фев 2018
    Какво ни занимавате с тия кокошкарски истории,всеки ден само това.Ми щом се продава алкохол ще има и пияни всеки ден.Кво ни отвличате вниманието само....

Още новини

Последни новини