От х:

Днес в x:

NOA N7 – керамичен смартфон, който снима до 80MP

Керамичен телефон със способности да прави снимки до 80 мегапиксела ще представи в края на месеца NOA. Моделът N7 с 5,7-инчов HD екран ще има съотношение 18:9 на дисплея.

Керамичната външност, мега-способностите за снимане и лицевото разпознаване са сред функциите, които имат за цел да отличат N7 от всичко друго на пазара. Първите две неща, които се набиват на очи при този смартфон, са неговият дизайн и синият цвят на керамичната му обвивка.

След това обаче забележителните му свойства насочват вниманието към фотографските способности.  N7 ще включва две 16-мегапикселови камери Sony с IMX 298 сензор, което позволява създаване на снимки до 80 MP с помощта на технология за припокриване.

Предната 16-мегапикселова камера за автопортрети поддържа функционалностите за лицево разпознаване и разкрасяване („Face ID” и „Face Beauty”). Това означава, че N7 може да се отключва чрез сканиране на лицето, което би трябвало да добавя допълнителна сигурност и все още e рядко срещано в ценовия клас около 250 евро.

За любителите на музиката NOA N7 обещава забавление, благодарение на DTS звукова технология. DTS Sound е цялостно аудио решение, което предлага подобрено качество на стерео звученето, оптимизация на вътрешните високоговорители и „панорамно” аудио изживяване при използване на слушалки.

NOA N7 се базира на 8-ядрения процесор Media Tek MT6750 с честота 1,5 GHz и, както стана дума, има екран с размер 5,7 инча. Разделителната способност на HD+ дисплея е 1440×720 пиксела.

Смартфонът ще разчита на 4 GB оперативна памет и 64 GB ROM, която може да се разшири до 128 GB с помощта на SD карта. Батерията ще предложи капацитет 3 300 mAh,а операционната система ще е най-новата – Android 8.0.

Източник: technews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини