От х:

Днес в x:

Сладки изкушения в деня на влюбените в ПГ по туризъм

Изображение 1 от 2

    На 14 февруари, в  седмицата  посветена на патронния празник на ПГ по туризъм „Проф.д-р Асен Златаров“, под наслов „Сърце за всеки“  се проведе изложба  базар  на сладкарски изделия.  Възпитаниците на най-сладката специалност -  „Производство на сладкарски изделия“  за пореден път показаха  творчество, изящество и креативност  при производството на сладките изкушения. Презентационният щанд бе отрупан с мъфини, къпкейк, чийзкейк, шоколадови торти, пасти, хлебни изделия с различни пълнежи и др. Учениците от ХI-б и ХІІ-б клас, специалност „Производство на сладкарски изделия“, под ръководството на инж. Костадинка Кралева, инж. Делка Христова и Нели Маджарова, приготвиха и презентираха  направените от тях изделия пред ученици , учители и гости.

    Любовта е неизменен спътник в  живота на всеки! Доброто  отношение, толерантността и уважението към другите са част от добродетелите,  които формираме у нашите ученици. С приготвените от тях сладки изкушения те успяха да докоснат сърцата на ученици , учители и гости и да внесат любов и радост в забързаното ежедневие.

    Находчивостта и предприемчивостта  на младите сладкари, вложеният труд и любов към професията,  доказват  мотото „Твори и печели“, което е стимул за бъдещи успехи и изяви!

    Това съобщиха от ръководството на Професионалната гимназия по туризъм-Кърджали.

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини