От х:

Днес в x:

Изселничка работи като роб за да издържа мъж хрантутник, търси възмездие в съда

Нашенка работи като роб за да издържа мъж-хрантутник в продължение на десетилетия. Той предпочитал дивана пред работата. Изселничката работела на две места за да осигури семейния стандарт. За благодарност съпругът я навиквал и нагрубявал, угаждал единствено на себе си.

 С.Ю.М. и Ф.Н.М. били женени от 1978 г. Първоначално те живеели в Рани лист,но в последствие се изселили в Р Турция. Според жената,тя била мъжа в семейството, която се грижела за хрантутника и децата. Траела го, за да не сочат с пръст децата й , като потомство на разведени родители. Чашата обаче преляла и тя поискала развод. Тя и съпругът и платили по двадесет лева за да ги раздели Кърджалийският районен съд по взаимно съгласие. В последствие обаче бившата съпруга обжалва пред  Окръжния съд решението, искайки възмездие за годините робство. Бившият съпруг обаче контрира, че тя го е имала за машинка за пари и е искала той да и осигури висок стандарт.

  В Турция семейството натрупало дългове и съпругът се прибрал в Рани лист.Бремето легнало на бившата.

Окръжният съд отхвърли жалбата на нашенката и потвърди решението на Кърджалийския районен съд според,който  бракът се разтрогва поради дълбоко и непоправимо разстройство.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини