От х:

Днес в x:

"Timeless". Една песен с поздрав за 14 февруари (видео)

Казват, че любовта е вечна, но дали можем да обичаме някого завинаги? В "Timeless" няма отговор на точно този въпрос. За клипа просто са поканили седем двойки да повторят във фотосесия снимките от най-значимите си моменти от последните 20-30 години.

Песента е на една от отличните акапелни групи -  Home Free. Петимата музиканти са заедно от тийнейджъри, славата идва при тях през 2014, когато влизат в челните позиции на кънтри класациите и в ТОП 200 на Bilboard. Песента Timeless стана трета и 28-а съответно след излизането ѝ в края на 2017, а сега има и видео с тези седем устояли на времето двойки. Тогава и сега, дали са все същите? Може би на снимките им ще видите следите, оставени от годините, но не може да не забележите израженията им. Те са сякаш все същите и сякаш вълненито, доверието, любовта никога не са ги напускали.

Много романтично, житейско и жизнерадостно видео, то е нашият поздрав към всички за Деня на влюбените. Любовта понякога е сложна, понякога даже взривоопасна. Любовта често ни тревожи. Мислим си даже, че не ни дава мира, че ни прави роби. Случва се да не приемат любовта ни. Случва се и да ни напусне. Много и различни са любовните мъки. Но на 14 февруари не е трудно да направим нещо радостно за любовта си, има рецепта и тя е: просто ѝ/му купете шоколадово сърце или рози. Любовта се нуждае от такива малки красиви ритуали, година след година, и току-виж оцеляла през десетилетията. Ние ви желаем любовта ви да е вечна и макар Свети Валентин да е само един ден в годината, да успеете да я имате всеки ден до себе си, ден след ден. 

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини