От Майстор Пекар:

Днес в пекарната:
  • Млечни бухчички.
  • Бял хляб “Городской Батон” с масло и мляко. 
  • Пълнозърнест хляб с прясно смляно брашно от Лимец. 
  • Багети със синьо сирене. 
  • Хляб с маслинова паста. 
  • Багети с бяло саламурено сирене. 
  • Пици.

8 °C

Туристическият център в Хасково с изненади за посетителите на „Ваканция и СПА Експо“

Туристическият център ще се яви на 35-тото издание на Международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо“ вСофия. Изложението ще се проведе от 14 до 16 февруари. Всяка година в него участват повече от 350 фирми изложители и над 20 000 специалисти от туристическата индустрия - участници, посетители и гости.

В трите дни, освен забележителностите в общината, центърът ще акцентира и върху представянето на събитията от културния календар на Хасково. За целта са поканени танцьорите от балет „Рона“, които ще изиграят шоу програма на сцената в главното фоайе на Експо център и ще презентират фестивала „Вълшебен свят“.

Всички участници в туристическия форум имат възможност да участват и в томболата, която Хасково организира съвместно с платформата ILoveBulgaria.

За целта ще е необходимо да се сканира специално произведена табела с QR код, тематично създадена под формата на сърце. Табелата може да бъде намерен на щанда на Хасково, както и в „лапите“ на мечето - талисман на фестивала „Вълшебен свят“.

„Ваканция и СПА Експо“ е водещото събитие за туристическата индустрия в България. Първият ден на изложението е отворен само за професионалисти. Във втория и третия ден входът ще е свободен и отворен за широката публика. Може да посетите щанда на Хасково, който се намира в зала 3 на  Интер Експо Център.

 Haskovo.net


4 Коментара

Хороскоп за 23.02.2018

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини