28 °C

Приближени на екскмета Иванов влязоха в партия срещу Беливанов и ГЕРБ

Общинският съветник от Хасково Светослава Стоянова оглави местната структура на партия „Възраждане“.

Повече от 30 души са присъствали на учредителното събрание на националистическата структура, се съобщава на официалната страница на партията в интернет. Учредяването е станало в началото на февруари.

Заместник-председател на общинската структура в Хасково е земеделския производител и бивш общински съветник Евгени Колев, за секретар е избрана бившата шефка на Регионална библиотека Тонка Койчева. Сред учредителите са и бившия областният лидер на  "Атака" Желю Желев, който обеше и кандидат за кмет на Хасково  от последните местни избори. На учредителнто събрания се различава и настойщият общински съветник в местния парламент Симеон Тодев, както и кметът на с. Тракиец Красимир бойчев. На учредяването на “Възраждане” в Хасково е присъствал председателят на партията Костадин Костадинов, който е получил от Георги Иванов плакет на Богородица-пазителка на Хасково.
"Ръководството на Възраждане-Хасково са участвали в политическия живот на общината като част от Коалиция за Хасково, която бе създадена от екскмета на града инж. Георги Иванов. Той също присъства на учредителното събрание, като гост по покана на новоучредената структура”, се съобщава в представянето.

Учредителите на “Възраждане” в Хасково обявяват, че ще се борят с беззаконието, “което кметът и мнозинството от ГЕРБ са въвели като стил в управлението на града и общината”. 

Haskovo.net


57 Коментара

Хороскоп за 14.08.2018

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини