От х:

Днес в x:

Непубликуван запис на Хосе Фелисиано с Yanni (видео)

Хосе Фелисиано влиза в студиото с Yanni за първи път за записа на "The Rain Must Fall". Песента е включена в испанската версия на албума "Voces" на Yanni от 2009 год.

Фелисиано разказва, че познавал музиката на Yanni, и винаги е искал да стане част от това, което той прави. Нарича Yanni виртуоз на пианото, Моцарт на нашето време. Още от първия път песента се получава над очакванията, но вторият опит е магически.

"Знаех, че е велик китарист, певец и велик музикант, но не съзнавах колко велик е в действителност", казва Yanni за първата им съвмястна работа. Хосе бил развълнуван от възможността. Сега мога да чуя Yanni да свири на пиано на живо, шегува се виртуозът.

Чувствахме, че Хосе е човекът, който трябва да направи "The Rain Must Fall", казва продуцентът Рик Уейк. Песента е толкова страстна, толкова наситена, че трябваше някой който има такъв опит, такъв вид интензивност, допълва продуцентът Сесар Лемос.

Yanni свири тази песен от 20 години, тя е една от най-любимите неща, които е направил. Композиторът казва, че Фелисиано е повдигнал десет нива тази песен. Двамата стават приятели, албумът се позиционира високо в чартовете. Наскро Yanni качи непубликувано досега видео от този запис в студиото.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини