От х:

Днес в x:

Митничари, данъчни и полицаи нахлуха в бензиностанция в Хасково

    Митничари, данъчни, полицаи и пожарникари нахлуха в бензиностанция “Хасково ойл” на бул. “Васил Левски” днес. Акцията е на митниците и е по сигнал, уточниха проверяващи. Констатирано е, че се съхранява газ в цистерна, вместо в подземни резервоари, каквито са изискванията. Това създава опасност от инциденти, затова от митницата искали до конфискуват цистерната, но се оказало, че е с изтекъл срок на годишния технически преглед. Допреди дни на цистерната дори пишело “вода”. Днес митничарите докарали своя цистерна, в която да прехвърлят горивото. Междувременно съдът бил запечатан от НАП.

    Управителят на бензиностанцията Добромир Йорданов заяви, че всичките му документи са в ред. “Проверките започнаха още вчера, снощи са стояли тук до полунощ. Това са масирани акции срещу малките фирми като нас”, допълни той.

    “Първо запечатаха цистерната, после заявиха, че не е декларирана в НАП. А аз имам всички документи, включително за декларирането на горивото в Данъчното”, обясни той.

    За забраненото съхранение на горивото в цистерната Йорданов призна, че е виновен. “Поемам си вината, нека ме глобят. Но сега ще ми конфискуват 9000 литра и ще ми ги върнат след година или две, когато приключат всички процедури”, негодува управителят на “Хасково ойл”.

    “Ние сме най-проверяваната бензиностанция в града”, допълни Добромир Йорданов.

    Тодор Кръшков

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (63)

    • 1
      Чо
      Чобанина
      23 -5
      13:53, 8 фев 2018
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 2
      Ни
      НикМик
      42 -28
      14:01, 8 фев 2018
      На тази бензиностанция никога не издават касови бележки ако не си я поискаш изрично. Плаща се отвън на ръка на човека, който ти пълни. Така, че никък не е изряден.
      • Ив
        Иво
        34 -7
        19:26, 8 фев 2018
        Касова бележка се издава на всеки един клиент и за всяка една продажба. При желание всеки може да влезне да си я поиска и получи. Не си ги вадете от задника,моля. За съжаление касовите апарати няма как да ги окачим по бензинколонките. А по-голяма част от клиентите ги мързи да слезнат от автомобила,камо ли да отидат да си платят вътре ,за да си получат и касовия бон.
        Плаща се на ръка за ваше улеснение. Но нека да мрънкаме и за това.
      • Ин
        Инженер
        5 -15
        20:16, 8 фев 2018
        Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
      • Ив
        Иво
        14 -2
        21:13, 8 фев 2018
        Инженер Както е по-лесно и да се говори ,без да се знае. Не е ЕААД ,а АДД. АДР-а е съвсем друго нещо.
        Другото ,което е,че при липса на връзка между колонката,касовия апарат и нивомерната система колонките чисто и просто не работят. А ако искаш да те затрупаме с адд и протоколи за напълно изрядно и заприходено гориво-заповядай всеки ден. Покажи ми снимка с дата и щом желаеш дори ще ти ги прочета-АДД-то и документа за заприходено такова.
        Хайде сега,напънете се и измислете и някой друг градски мит да го изпробваме и него. Зареждане с въздух? Замръзващо гориво?
        А относно лепенката. Ако това беше възможно, камиона нямаше да е с изтекъл годишен преглед. Гении. Но типично по български. Важното е на друг да му е зле,за да ми е добре на мен.
      • Ин
        Инженер
        3 -6
        21:53, 8 фев 2018
        Говоря за АДеЕр на газовоза. АДД си е за доставката на горивата. Да , ако няма връзка колонка-касов апарат трябва да спре. По принцип.НО може и да не спре. Затова казвам , че трябва да се провери.Платчици. ключета, емулатори на сигнали- виждал съм доста варианти. За дата- дай да видим 14/01 например. Същата цистерна разтоварваше тогава. АДД, номерче ако има , евентуално , потвърждението в НАП, пак евентуално. Бележчица от нивомерната системка за полученото гориво, ежентуално
      • Ив
        Иво
        6 -4
        22:06, 8 фев 2018
        Заповядай когато пожелаеш и ще ги получиш. За съжаление не си носим папките с доставки у дома за домашно. И не ти е ясно май,че без потвърждение за доставка на гориво в НАП,което трябва да постъпи по възможно най-бързия начин просто няма как да приключи смяна. А без АДД (евентуално,номерче нещо?) и документи за доставено гориво (разбирам леко кухия ти намек,че няма АДД за доставки на горива) просто не става,тъй като това е единствения начин да се заприходи гориво. Лисата на АДД води доста неприятни последици за всички.
        Бележчици НАП за съжаление не издават. Ако може да поискаш една за нас? Евентуално?
        И като стана дума... явно знаеш доста за подобен тип измами?
      • Ин
        Инженер
        2 -9
        22:27, 8 фев 2018
        Ето тема за размисъл Днес 08/01 средната цена 95... Виж коментара
    • 3
      Ба
      Бай Ганю
      104 -8
      14:24, 8 фев 2018
      Продават най евтиното гориво и половин Хасково зарежда от там.10-12ст.е по ниска цената на газта и 15-20 ст.на дизела и бензина в сравнение с другите бензиностанции.Всички други са си платили на държавната мафия да ги ликвидира.Това е истината
      • Ха
        Хасковлия
        65 -5
        14:59, 8 фев 2018
        И аз мисля , че това е жестоката истина!
      • Ва
        Васко
        23 -38
        15:23, 8 фев 2018
        Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
      • Ни
        НикМик
        35 -13
        15:24, 8 фев 2018
        Истината е, че плаща много малко данъци, затова продава по-евтино. Относно газта - откакто ми напълниха 42л. при положение, че на всякъде другаде бутилката ми винаги хващаше 38л, не зареждам там. Цената излиза същата само дето не внасят нищо в хазната.
      • 00
        001
        31 -23
        16:22, 8 фев 2018
        Най-евтиното и най-скапаното гориво е там зареждал съм само служебен автомобил защото ме караха и то докато не дойде зимата и не замръзна нафтата !!!!!!!!!!! Ако половин Хасково зарежда там значи имат пари за ремонти или са малоумни!!!!!!!!!
    • 4
      Аа
      Аааа
      19 -4
      15:41, 8 фев 2018
      Два пъти досега ми се е случвало да не могат да ме заредят!Пълни по половин бутилка и спира.Питам защо така,а те вдигат рамене!!!Нещо не е читава работата.
    • 5
      Jo
      John
      16 -3
      15:49, 8 фев 2018
      ебаси бързата реакция, точно тук преди месеци някой беше писал, че съдържанието не е вода!
    • 6
      Ве
      Весо
      17 -7
      16:00, 8 фев 2018
      Не си заслужава,горивото е с много ниско качество и е по евтоно с 5-6 ст.
      • Ба
        Бай Ганю
        14 -7
        16:09, 8 фев 2018
        Ти неграмотен ли си или не можеш да смяташ та да разбереш между 95ст.и 1.07лв колко е разликата
    • 7
      Жи
      Живуща на 100 метра
      34 -10
      16:14, 8 фев 2018
      Най- после . Тази цистерна,на която пишеше вода е със заличен надпис от броени дни. Няма табели за опасен товар. От години си стои там и в късните часове я пълнеха с газ от друга цистерна. През лятото съм виждала как я обливат с вода заради високите температури. И бус беше се врязал в цистерната по невнимание. Добре,че беше в гумата. Има подавани сигнали от хора в квартала многократно. Преди година беше изпуснала газ. Идваха и пожарни. Цялата махала миришеше.Горивата,които продават са пълен фалш. Нагледали сме се на незапалващи автомобили непосредствено след зареждане. Няма друга държава,в която да се толерира такава наглост, с години да паркираш половин атомна бомба под прозорците на десетки и стотици семейства. И не защитавайте собственика. За затвора е тоя наглец.
      • Ив
        Иво
        12 -13
        19:33, 8 фев 2018
        Изтичането на газ беше преди малко повече от 3 години,госпожо/госпожице. Непалещи автомобили заради горивото ни няма,освен ако не карате каруца. Тогава проблема си е ваш.. Лятото се полива цистерната не заради високите температури,а просто ей така. И ако горивата са пълен фалш,защо сте там всеки ден? А надписа ВОДА,който е бил ЗАЛИЧЕН според вас от дни всъщност се махна от органите,които проверяваха,в деня на проверката.Защото беше обикновена магнитна лепенка,поставена заради такива,като вас. Но продължавайте да лъжете и мажете. А утре пак заповядайте с мазна усмивка при нас.
    • 8
      Чо
      Чобанина
      30 -4
      16:26, 8 фев 2018
      Към редактора - какво нецензурно видя в коментара ми, че въпросният Йорданов е проявил престъпна небрежност, съхранявайки в разрез с всички разпоредби и закони пропан бутан в цистерна на открито и според мен този нарушител, трябва да гние в затвора. Човек, който застрашава живота и здравето на околните като този Йорданов заслужава само на отвратителните обидни квалификации ! Гнус ме е от подобни изроди, за които печалбата е над всичко и си мислят, че са над закона. Дано си получи заслуженото , че и повече даже !!!
      • Жи
        Живуща на 100 метра
        14 -3
        20:10, 8 фев 2018
        Иво, и всичко това направи ли цистерната по- малко безопасна за живущите наоколо. Ако не сте били токоз нагли,безпардонни и арогантни нямаше да има стотици жалби срещу вас. Тук живеят децата ни и близките ни. Никой не може да живее под страх от взрив , при цялото напрежение в което живеем.
      • Ив
        Иво
        5 -10
        21:20, 8 фев 2018
        В никакъв случай. Но никога не сме давали повод... Виж коментара
      • Оз
        ОЗ
        4 -1
        10:51, 9 фев 2018
        Иво,хората са дали съгласие за бензиностанция но не и за това да бъде застрашаван животът им. Никой не ти отрича правото да развиваш бизнес и никой не се опитва да ти пречи. Но правилата за безопастност трябва да се спазват. Последното ти изречение звучи като заплаха към някой. Запомни,срещу цял квартал ще ти е трудно.
    • 9
      Ке
      Кенанския Маймун
      19 -12
      16:28, 8 фев 2018
      Държавата е СИК , Сик е държавата .... и Аллах е един и е от Банкя затова го проверяват :))
    • 10
      Чо
      Чобанина
      17 -4
      16:35, 8 фев 2018
      Не спазват стандарта за необходимото налягане при пълнене, като явно при тях е по ниско няма как да ти напълнят бутилката, а и фазата ще е повече газова, а не втечнен пропан бутан. Това е мошеничество - уж по евтина газ, но ако се сметне на втечнен литър сигурно излиза доста по скъпо. Дано този Йорданов бъде наказан за мошеничествата си и за престъпната небрежност!
    • 11
      Чо
      Чобанина
      19 -6
      17:09, 8 фев 2018
      Дебитомерите на газ колконките са на обемен принцип, така че при 5-7 атм налягане в бутилката ще влезе примерно 30 литра газ с тегло 6-7-8 кг, ако се пълни при 10 -13 атм, колкото е необходимо, то същите 30 литра газ ще тежат повече 9-10-11 кг, поне с 50 % повече. Или ако мошеника продава на литър пропан бутан в газообразно състояние 95 ст, то цената му на втечнен газ, какъвто трябва да бъде пропан бутана при пълнене на бутилките ще стане 1 лв и 50 ст. Но абдалите си наливат "евтината" газ и се хилят тъпо, че са спечелили, а всъщност мошеника яко ги е изработил. За цистерната на открито с пропан бутан призовавам да се самосезира веднага прокуратурата като особено опасно престъпление и веднага да арестуват наглеца. ЗАТВОР за мошеника Йорданов !!!
      • Ин
        Инженер
        12 -5
        17:33, 8 фев 2018
        Говориш пълни глупости. Налягането на помпата има значение единствено и само за времето на пълнене. Сам си посочил метода на измерване - обемен. Един съд от 10 литра си е 10 литра. независимо дали го пълниш с маркуч 1/2 или 2 цола. Само времето се променя. Виж , ако на съд от 10 литра сложиш чертичката на 9, 5 литра вече е съвсем друга работа , ако ме разбираш какво искам да ти кажа.
      • Чо
        Чобанина
        12 -5
        17:52, 8 фев 2018
        Колега язък ти за дипломата - пропан бутана при по ниско налягане е газообразен при по високо налягане се втечнява. Държавният стандарт при цената се отнася за ВТЕЧЕНЕН пропан бутан. Явно си пропускал доста от лекциите, върви да си доучиш. Точно това обяснявам, че 10 обемни литра при по ниско налягане са едни килограми, ако е втечнен газ съответно по високи. Така, че на краставичар недей продава краставици, още повече че съм държал и изпит пред ДТН по Нареедба 21 едно време, ама това явно не ти говори нищо. Така, че стягай си опинците и си преговори някои работи, че се излагаш !
      • Ин
        Инженер
        11 0
        18:59, 8 фев 2018
        Наистина отдавна си държал изпит и не познаваш конструкцията на газ инсталациите.
        1. На газовата инсталация и на колонката има т.н газоотделители .Задачата им е да отделят газовата фаза от течната и в разходомера да влезе само течност, която вече се мери по обемен принцип
        2. Разходомера представлява бутало като ДВГ . Газта навлиза в надбуталното пространство и се завърта вала на разходомера свързан с брояча. Ако налягането е ниско, вала се върти по-бавно , зарежда с е по-бавно, надбуталното пространство се пълни по-бавно и т.. , но обема си остава постоянен. И обратно . При по-високо налягане разходомера се пълни по-бързо и се зарежда по-бързо.Но обема на разходомера не се променя.
        Състоянието на газовите смеси наистина зависи от налягането по формулата Р*обема= Ер *Темп. Сори но латиницата е забранена. Накратко в съд с по-голямо налягане и постоянен обем плътността е по-голяма т.е има повече газ. За да се елиминира и влиянието на температурата са поставени газоотделителите и диференциални клапани. " Майсторите" на газови уредби не коментирам. Казаното от тях за налягането си е пълна глупост.
    • 12
      Ча
      Чапразов
      8 -3
      18:00, 8 фев 2018
      Инжинер защо всички газаджии /имам на в предвид тези които монтират и настройват АГУ / препоръчват да се погледне на колонката налягането и желателно е да бъде около 10 атм. преди зареждане.
      Отделен въпрос е че самите газ колонки никой не ги проверява и не знаеш дали газта я бива или не.
      И при големите вериги бензиностанции съм зареждал единия път хубава газ на следващия път след седмица газта е под всяка критика. И в крайна сметка и отчита малко повече от вместимоста на самата бутилка-думата ми е за големите вериги бензиностанции в града ни.
      Скоро няма да се оправи държавата ни!
    • 13
      Ва
      Ванка
      3 -10
      18:51, 8 фев 2018
      Колеги инженери и други будали газът за автомобили... Виж коментара
      • Ла
        латьо
        10 0
        19:17, 8 фев 2018
        ванка, много си прост. прочети малко преди да коментираш. много си заблуден относно газовете.
      • Аа
        Ааааа
        4 0
        19:23, 8 фев 2018
        Ти си пълен идиот!Вземи едно въже и иди се обеси някъде!
      • Чо
        Чобанина
        8 -3
        19:33, 8 фев 2018
        Ванка ние зареждаме ВТЕЧНЕН газ пропан бутан. Не зареждаме газообразен пропан бутан - това е мошеничество. Жалко , че Държавния техно надзор не проверява подобни мошеници като Йорданов !
      • 00
        001
        1 0
        10:29, 9 фев 2018
        Ванка много си проста газта за автомобилите и бутилките е една и съща "пропан бутан"
    • 14
      До
      До Бай Ганю
      7 -3
      18:56, 8 фев 2018
      Иди да ти напълнят газовата бутилка на колата която е 36 литра с 39 литра и тогава приказвай да та еб...в тъпото селско магаре.
      • Ин
        Инженер
        10 -2
        19:09, 8 фев 2018
        Газовите бутилки са снабдени с регулатор, който трябва да изключи на 85% ниво в бутилката. Така в бутилка 40 литра трябва да изключи на 34 литра. НО. Ако тази система не действа по различни причини газовата колонка продължава да пълни до изравняване на налягането. Тогава ще хване не 34 а 40. Затова трябва да се ходи на истински технически преглед с отваряне на нивомера , водна проба и т.н.. Не винаги газстанциите са виновни. Да не говорим за турски , украински и др бутилки на които не им се знае обема
    • 15
      Ча
      Чапразов
      3 -1
      19:23, 8 фев 2018
      айди де! Защо тогава ни теглят бутилките и температурата как влияе на газта?!?
      • Ин
        Инженер
        10 0
        19:35, 8 фев 2018
        Теглят ги защото може да има останала газ , а допустимото количество е 10 кг. И бутилката има индивидуална тара т.е всяка бутилка тежи различно. Например при бутилка с тара 14.3 кг общата допустима маса е 14.3 + 10 кг газ = 24.3. Ако обаче при тегленето се установи обща маса 16.3 кг означава , че в нея има 2 кг газ и е допустимо да се зареди само още 8 кг , а не 10 защото при повишаване на температурата ще се разшири и ще гръмне. Газозарядните станции са оборудвани със системи за отделяне на газовата от течната фаза и да се зарежда само течност.
    • 16
      Чо
      Чобанина
      8 -6
      19:30, 8 фев 2018
      Колега, с пропан бутана се правят най много далавери за сметка на потребителите именно поради факта, че разходомерите са на обемен принцип. Собствениците на газ станции ще си купят примерно 100 м3 втечнен пропан бутан и после с по ниско налягане ще го продадат като газ. Пълно е с такива мошеници като Йорданов. Само на OMV налягането е по стандарт 10 бара, всички останали са надолу. Отделно, че този мошеник Йорданов е държал пропан бутан в цистерна на открито. Стига си го защитавал, само , заради това трябва да лежи поне година в затвора и да му се конфискува бензиностанцията. Да си изкарва хляба като хамалин на гарата, но с горива да не се занимава този мошеник. И хората си казват - нафтата от него е негодна и не палят масово колите. Затвор за такива престъпници !!!
      • Ин
        Инженер
        10 0
        19:43, 8 фев 2018
        Никого не защитавам. Просто коментирам техническите параметри. Няма стандарт за налягането на газта. Може да е 5 може и да е 15. Именно защото налягането няма значение за меренето на продаденото не е стандартизирано, Далаверата е другаде - повече бутан , изобутан и технически газове, пипнати разходомери, неплатен акциз и т.х
      • Чо
        Чобанина
        3 -2
        21:33, 8 фев 2018
        Добре, купуват втечнен пропан бутан и после го продават на газ с по ниско налягане - от това по голяма далавера здраве му кажи.Мошениците в затвора !
      • Ту
        Тур до коленко
        1 0
        13:29, 9 фев 2018
        Абе чобанина и инженерчето ,вие на кон рамото вадилили сте бе умници!Що не вземете да ми ядете ТУРА!
      • А.
        А.В.
        0 0
        16:36, 10 фев 2018
        Абе Чобанче, защо тогава колкото пъти ми се е наложило да заредя Газ на ОМВ където и да е, се случва да мина около 10% по-малко километри отколкото където и да е другаде, включително и на Хасково Оил, със едно и също количество гориво? Определено с Газ на ОМВ колата върви по-добре обаче минава по-малко и тъй като не ме интересува максималната скорост а изминатите километри избягвам ОМВ.
    • 17
      Со
      собственика
      8 -8
      20:34, 8 фев 2018
      доре че има грамотни хора като инжинер. Горивата на "хасково ойл"са закурени от лукойл и еко -Балгария с гарантирано качество .това може да се види на обекта от папката която е длъжен търговеца да покаже на видно мяст
      • Чо
        Чобанина
        6 -3
        21:37, 8 фев 2018
        Ти бе изрод мръсен, как може да си оставил цистерна с пропан бутан на открито, ти си за затвора отвсякъде бе дано по скоро те бутнат на топло идиот с идиота ти. И имаш наглостта да пишеш. Затвор за тебе Йорданов. Строг тъмничен затвор !!!
    • 18
      Az
      az
      10 -2
      21:02, 8 фев 2018
      те пък лукойл едни данъци плащат
      един продаваше по евтино и те ще го изядат
      майка ви ш.............а лайнари
    • 19
      Ча
      Чапразов
      7 0
      21:04, 8 фев 2018
      Глупости рточно лукоил ни пробутва лошото качество газ. Отдавна съм спрял да зареждам от тяхните бензиностанции и произвони. Защо руската и румънската и гръдцката газ е по-добра от българската на пазара от където зареждаме? Защо лятно време газта няма тази калоричност от тази зимно време. АГУ-то на колата ми е пълна електроника и лятно време плачи майка! Чистя грешка всеки час!
      Понеже ползвам и газ за битови нужди например съм забелязал че автомобилната газ почти не мирише за разлика от капсолованите бутилки с еднократна употреба.
      Няма разлика от това което наливат в колите и битовите бутилки! От една цистерна е.
      За бутана - точка на замръзване около 0 и предполагам за това и зимно време е в по-малко количество го смесват и газта е по-калорична.
      • Ко
        Коректор
        0 -1
        09:15, 9 фев 2018
        Много правописни грешки,.
    • 20
      Ма
      Майка
      4 -4
      22:08, 8 фев 2018
      Аз пък съм зареждала оттам, защото мисля, че качеството на газта е по-добро от други бензиностанции. Иначе за цената, мисля че вече няма толкова голяма разлика, както преди време. И да има то е с 2-3 стотинки.
    • 21
      Ст
      Стар хасковлия
      4 -1
      08:39, 9 фев 2018
      Инженер, браво за цялостното творчество! Точно и безпристрастно!
    • 22
      Чо
      Чобанина
      5 -2
      09:34, 9 фев 2018
      С риск да се повторя още веднъж ще кажа - въпросната бензиногазстанция грубо е нарушила всякакви закони и норми ,като са съхранявали в цистерна на открито пропан -бутан в близост до жилищни сгради, като така са застрашили пряко живота и здравето на живущите там. Искрено се надявам прокуратурата да се самосезира и да изправи пред съда виновните лица със съответните обвинения. Дано всички държавни органи си свършат съвестно работата, за да се пресекат подобни опасни прецеденти и виновниците да си понесат заслужените наказания !
    • 23
      Ку
      Куповач
      7 -3
      09:52, 9 фев 2018
      Преди време ми се наложи да напълня 10 литрова туба с бензин. Нещото, което ме отврати, че тубата беше с 1-2 литра по-малко.Казах на момчето, което зарежда, че това не са 10 литра, очевидно. Той вдигна рамене и каза " толкова показва ". Бях много огорчена, не за 5лв. , а за това, че човек с по- нисък морал, може би и образование и ценностна система те прави на глупак. Никога повече не съм зареждала там. Но явно хората се подлъгват по цените, но то е за сметка на количеството.
      Подкрепям тази акция, защото ние ползваме едни от най- скъпите и некачествени горива в Европа. Колите ни се повреждат, за да си напълнят бързо гушите разни безскрупулни и нагли субекти за сметка на хората. Ако позволят на институциите ни да си вършат работата, може би такива субекти ще бъдат по - малко и прага на търпимост на обществото ни ще се понижи.
    • 24
      Тр
      Тракиец
      4 -1
      11:19, 9 фев 2018
      Наистина подобна простотия да се държи безконтролно до блоковете цистерна с пропан бутан е недопустима. Присъединявам се към апела държавните органи да си свършат работата и да накажат самозабравилите се "бизнесмени".
    • 25
      Жо
      Жоро
      0 -4
      16:39, 9 фев 2018
      Всички мноооооого далече о истината.. Виж коментара
    • 26
      Со
      собственика
      3 -4
      19:09, 9 фев 2018
      мишле ,днес 09.02.2018 имаше цял ден проверки (митница,нап,метеорология) никакав проблем всичко е пефектно .глупостите които говориш не са вярни .стой си малък или се опитай да направиш нешто мъжко през живота си.такива като теб само пишат сигнали и доносничат мишле
      • Чо
        Чобанина
        3 0
        20:37, 9 фев 2018
        Ей плазмодий, работата ще стигне до централния технически надзор, ако тука си дал рушвет, пак няма да ти се разминат нарушенията !!!
    • 27
      Со
      собственика
      1 -4
      19:15, 9 фев 2018
      ДО ЧОБАНИНА Вземи пример от песента (Рофинка) това са истенки мъже
      • Со
        собственика
        0 -3
        21:03, 9 фев 2018
        абе мишленце(овчарче)винаги можем да изпием едно кафенце ниакъде
      • Чо
        Чобанина
        4 0
        21:40, 9 фев 2018
        Подавам сигнал срещу вас в централния технонадзор - вие сте престъпници и мястото ви е в затвора !!!
    • 28
      Чо
      Чобанина
      5 -1
      20:33, 9 фев 2018
      Абе м@нгал собственик, ти не можеш правилно да пишеш тръгнал съвети да ми дава. Ей такива далавераджии като тебе рано или късно ще бъдат поставени на правилното им място - зад решетките. Не бързай да се радваш мутро, акциите срещу такива гадове като тебе тепърва започват. Не може разни мърльовци да заплашват живота на хората и да им се разминава. Мишката си ти и ще има възмездие за такива като теб мошеници !!!
    • 29
      Дж
      Джот
      0 0
      18:48, 10 фев 2018
      Ееи теий ченгесарски номира край нямат. Пускат блъф,че е заради няква неправилно паркирана цистерна за да преспат вниманието на останалите бензостанции и на следващия ден ги удрят изневиделица
    • 30
      Gh
      Ghost
      1 -1
      22:23, 10 фев 2018
      Абе хора защо си мисля че точно тези две станции,които продаваха най-евтино са жертва на държавната мафия.Схемата е ясна.Големите вериги ги поръчват,послушните органи на реда изпълняват.А за отвличане на вниманието се говори за някаква си цистерна.За да ни е добре на нас гражданите трябва да има свобода в търговията.Човека си продаваше по евтино горивата и много от нас зареждаха там и за това стана трън в очите на големите играчи.
    Последни новини