От х:

Днес в x:

"Изцеление" - документалният филм, който променя представите ви (видео)

Жена, която е здрава, след диагноза рак в 4 фаза, момиче с тумор в мозъка, парализиран човек, и още други. Документалният филм "Heal"- "Изцеление", показва излекувани от различни терминални или хронични болести хора, както и учени от различни зони на познанието, които имат обяснението за това. Сред тях е Брус Липтън, д-р, биолог изследовател на стволовите клетки, д-р Джоан Борисенко - пионер в интегративната медицина и световноизвестен експерт по връзката ум / тяло, Дийпак Чопра и още... Всички те са част от световна революция в здравеопазването, която признава ролята на съзнанието и духовните измерения на живота като неразделна част от здравето и изцелението. И са противници на сегашната система на здравеопазването, която продава лекарства, но не лекува.

Д-р Дейвид Хамилтън разкрива физиката на изцелението и тя е изумителна - ние не трябва да мислим, че нещата са непроменими и постоянни. Атомите се състоят от 99,9999999% празно пространство - ако протонът беше ябълка, най-близкият електрон би бил кристалче сол на 2 км от него, ето това е атомът. Самите частици се появяват основно от квантово поле и следва да мислим като за вълни енергия, елементарните частици буквално пулсират и трептят. Това трябва да отмести мисленето ни, да мислим за всичко като за нещо, което може да се промени и да бъде излекувано. 

Грег Браден, геолог, писател (11 книги, спечелили награди и преведени на 38 езика) бивш главен мениджър по технически операции в Cisco Systems: "От мига в който се раждаме, нашите органи имат способността да се излекуват. (...) Най-добрата наука на 21 век показва, че всеки орган от нашето тяло има способността да се самолекува, поставен в подходяща среда. Големият въпрос пред науката е каква е тази среда. Дори органите, за които се смята, че е невъзможно - тъканта на гръбначния мозък, главния мозъка, тъканта на сърцето, панкреаса, простата, всчики те са проектирани да могат да се възстановяват и лекуват сами."

Дийпак Чопра говори за емоционалната травма като източник на всяка една болест. Във филма виждаме и основателите на рейки център, на Lifeline Center, духовен център Agape, невроакустичен маг, инструктор по аюрведа, холистичен психиатър и други.

Всичко започва от сърцето, като не се има предвид помпата, която изтласква кръв, а сърцето, което може да обича, да дава прошка, да вярва, ... да лекува.

Документалният филм "Heal"- "Изцеление" е бестселър #1 в iTune Documentaries, след излизането му през декември 2017 год.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини