28 °C

"Изцеление" - документалният филм, който променя представите ви (видео)

Жена, която е здрава, след диагноза рак в 4 фаза, момиче с тумор в мозъка, парализиран човек, и още други. Документалният филм "Heal"- "Изцеление", показва излекувани от различни терминални или хронични болести хора, както и учени от различни зони на познанието, които имат обяснението за това. Сред тях е Брус Липтън, д-р, биолог изследовател на стволовите клетки, д-р Джоан Борисенко - пионер в интегративната медицина и световноизвестен експерт по връзката ум / тяло, Дийпак Чопра и още... Всички те са част от световна революция в здравеопазването, която признава ролята на съзнанието и духовните измерения на живота като неразделна част от здравето и изцелението. И са противници на сегашната система на здравеопазването, която продава лекарства, но не лекува.

Д-р Дейвид Хамилтън разкрива физиката на изцелението и тя е изумителна - ние не трябва да мислим, че нещата са непроменими и постоянни. Атомите се състоят от 99,9999999% празно пространство - ако протонът беше ябълка, най-близкият електрон би бил кристалче сол на 2 км от него, ето това е атомът. Самите частици се появяват основно от квантово поле и следва да мислим като за вълни енергия, елементарните частици буквално пулсират и трептят. Това трябва да отмести мисленето ни, да мислим за всичко като за нещо, което може да се промени и да бъде излекувано. 

Грег Браден, геолог, писател (11 книги, спечелили награди и преведени на 38 езика) бивш главен мениджър по технически операции в Cisco Systems: "От мига в който се раждаме, нашите органи имат способността да се излекуват. (...) Най-добрата наука на 21 век показва, че всеки орган от нашето тяло има способността да се самолекува, поставен в подходяща среда. Големият въпрос пред науката е каква е тази среда. Дори органите, за които се смята, че е невъзможно - тъканта на гръбначния мозък, главния мозъка, тъканта на сърцето, панкреаса, простата, всчики те са проектирани да могат да се възстановяват и лекуват сами."

Дийпак Чопра говори за емоционалната травма като източник на всяка една болест. Във филма виждаме и основателите на рейки център, на Lifeline Center, духовен център Agape, невроакустичен маг, инструктор по аюрведа, холистичен психиатър и други.

Всичко започва от сърцето, като не се има предвид помпата, която изтласква кръв, а сърцето, което може да обича, да дава прошка, да вярва, ... да лекува.

Документалният филм "Heal"- "Изцеление" е бестселър #1 в iTune Documentaries, след излизането му през декември 2017 год.


Хороскоп за 14.08.2018

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия

Случаен виц

Последни новини