От х:

Днес в x:

Служители на пернишката пожарна ще посетят Европарламента

По предложение на областния управител на Перник Ирена Соколова и с любезното съдействие на евродепутата Андрей Ковачев, служителите на РД ПБЗН – Перник, участвали в спасителната операция край община Земен, ще посетят Европейския парламент в Брюксел, съобщиха от МВР. Заедно със заслужилите огнеборци, в групата е включен и Методи Миланов, избран за пожарникар на годината за 2017-та за област Перник, както и дейни служители от Областния щаб и системата на МВР.

Петнадесетчленната група ще посети столицата на обединена Европа и ще се запознае отблизо с дейността и организацията на работа на Европейския парламент, както и с акцентите в дейността на депутат Андрей Ковачев.

В хода на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз това е възможност за служителите да проследят дебатите по актуалната политическа обстановка в Европа, позициите на ЕС по важни теми, сред които ключовите усилия, насочени към повишаване сигурността на гражданите на ЕС.

Припомняме, че на 8 ноември товарен автомобил със сръбска регистрация аварира на моста на разклона за село Врабча и кабината на превозното средство увисва над р. Ябланишка. На мястото на инцидента пристигнали 9 пожарникари от Трън и Перник. Те предприели незабавни действия за извеждане на водача на превозното средство от кабината. Продължилата

Източник: perunik.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини