От х:

Днес в x:

През февруари по 24KITCHEN

Среща в кухнята (Meet Me in the Kitchen)
Всеки петък @13:00 часа
От 9 февруари 2018

Хазер Амани кани зрителите в кухнята си, за да им покаже как да се подготвят за всеки повод, за който ще трябва да готвят за семейство и приятели.

Хазер  е цветен и енергичен готвач, а кухнята му включва разнообразни ястия от цял свят - от фахитас до баклава. От празнични ястия и трапези за гледане на мачове до специалитети, подходящи за деца, Хазер ще ни покаже, че готвенето е още по-забавно, когато приготвяш храна за любимите хора.

Докоснал се до много култури, Хазер Амани е завършил Френската кулинарна академия „Кордон бльо“ и днес той комбинира уменията си с турските и персийски кулинарни влияния като готвач в известен ресторант в Истанбул.

Без значение дали сте майстор в кухнята или абсолютен новак, благодарение на тези невероятни комбинации от продукти и трикове за спестяване на време ще можете да приготвите ястие, което да срази всички вкъщи.

 

Пайове и пудинги с Пол Холивуд (Paul Hollywood's Pies And Puds)
Всеки делничен ден @13:55 часа

От 20 февруари 2018

Любимият пекар на цяла Великобритания, Пол Холивуд, ви кани в кухнята си, за да ви научи как да печете. От ухаещата на горещи пайове и прясно изпечени десерти кухня и с хладилник, пълен с най-добрите британски продукти, Пол ще предаде уменията и съветите си както на зрителите, така и на гостите в кухнята си.

Започнал кариерата си в пекарната на баща си, Пол знае колко е важно да се учиш от истински специалист. В предаването той ще ни покаже как се приготвят различни видове десерти – от най-хрупкавата основа за пай до най-лекия пудинг.

В кухнята си Пол кани много международни гости и готвачи, сред които Омар Алибхой (Испания), Пеги Поршен (Германия) Рейчъл Алън (Ирландия), Леви Рутс (Ямайка) и др.

Пол ще посрещне и готвачите, отличени със звезда „Мишлен“, Глин Пърнел, Найджъл Хауърд и Том Керидж. 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини