От х:

Днес в x:

Национален конкурс „Моята картичка за мама“, победителят печели 50-инчов тв за детската си градина

„Просвета“ кани всички деца от трета и четвърта подготвителна група в детската градина да изпратят снимка на картичката (с помощта на родител или учител), която са приготвили или изработили в детската градина за мама по случай деня на майката и жената – 8 март. Наградата предвидена от издателската група за най-хубавата картичка е голям телевизор (50’’) за цялата детска градина.

Освен голямата награда, издателството ще раздаде още 10 отличия на децата с най-атрактивни картички – комплект картони „Игри по всички образователни направления“ от новата поредица познавателни книжки „Чуден свят“ за отличеното дете и за всяко дете в неговата група.

Най-атрактивните снимки ще бъдат качени във фейсбук страницата на издателството. До участие в конкурса ще бъдат допуснати всички желаещи, които изпратят своите снимки до 2 март на имейл адрес konkursi@prosveta.bg, заедно с име на детето, име и телефон за контакт на неговия учител в детската градина; група в детската градина; име, адрес и населено място на детската градина.

В регламента на конкурса няма ограничения в размера и техниката, използвана при изработването на картичките. Списъкът на наградените ще бъде публикуван в сайта на „Просвета“ на 8 март.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини