От х:

Днес в x:

Теория на глупостта по National Geographic през февруари

Командна верига (Chain of Command) (8x60)
8 февруари, четвъртък @ 21:55 часа
Премиера през февруари
„Командна верига“ представлява един интимен портрет на войната срещу радикалния екстремизъм, както и на мъжете и жените, посветили живота си на нея. Чрез безпрецедентен достъп до американските въоръжени сили, предаването ни показва тайни места в Пентагона, фронтови линии на бойни полета из целия свят и дори пилотската кабина на боен самолет по време на мисия. Акцентът на премиерния епизод ще бъде фронтовата линия на битката за Мосул, Ирак.

Разследване на самолетни катастрофи (Air Crash Investigation) – Сезон 17A (6x60)
19 февруари, понеделник @ 21:55 часа
|Премиера през февруари
Всеки пък, когато се разбие самолет, светът разбира. Но също така и експертите, чиято работа е да разберат какво се е случило. „Разследване на самолетни катастрофи 17“ разкрива истината зад най-легендарните самолетни бедствия. Всеки епизод включва свидетелски разкази, невероятни възстановки, най-съвременни компютърни ефекти и интервюта със следователи, които определят къде е бил проблемът.

Теория на глупостта (Science of Stupid) – Сезон 5B (10x30)
7 февруари, сряда @ 21:55 часа
Премиера през февруари (Нови епизоди)
Теория на Глупостта 5. Далас Кембъл показва нови премеждия на безстрашни и дръзки хора от цял свят, като чрез специално създадени анимации и кадри на забавен каданс научно обяснява защо са се провалили и изложили. Всяка седмица ще показваме между 50 и 60 клипа на злополуки - обикновени хора, които правят необикновени грешки.

Без закони: Компилации (Lawless Island Alaska Compilations (7x60)
19 февруари, понеделник @ 20:55 часа
Премиера през февруари
На далечен остров в Аляска 65 души оставят обществото зад гърба си, за да заживеят изолирано, извън енергийната система. Залозите са високи, земята е сурова, а времето е безпощадно. Без пътища или управление, в Порт Протекшън най-важна за оцеляване е общността.

Историята за нас с Морган Фрийман (The Story of Us with Morgan Freeman) (6x60)
неделя @ 21:55 часа
Последни епизоди през февруари
Всички сме човешки същества. Тогава защо обществата по целия свят изглеждат толкова различни? Как се е развила човешката цивилизация? И как ще изглежда обществото ни в бъдещето, когато глобализацията и технологията ще променят начина ни на живот?
Във време, в което световните събития сякаш разединяват различните култури, целта на тази поредица е да открие фундаменталните сили, които обединяват обществата ни и да разкрие човечността, присъща за всеки от нас.
В тези 6 едночасови епизода, обхващащи различни теми, предадени от първо лице, Морган Фрийман предприема световно пътешествие, за да се срещне с хора от всички култури, животът на които е оформен именно от тези фундаментални сили… за да разбере как човешката култура е приела толкова много забележителни форми.

 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини