От х:

Днес в x:

Авария отново затвори кранчетата на голяма част от Хасково

Изображение 1 от 4

    Авария на възлов водопровод остави без вода за през деня за втори ден голяма част от Хасково. Работи се ударно на ул “Княз Борис I”. По още една тежка авария работи екип на водното дружество. тя е на улица "Св.св. Кирил и Методий" над детската градина "Зорница".

    От ВиК се надяват, че до края на работния ден повредата ще бъде отстранена. А до тогава водоподаването е преустановено към към кварталите: Куба, Дружба 1 – (от ул. Стара планина до ул. Булаир, от ул. Дунав до бул. Съединение), Любен Каравелов (в частта между улиците Оборище, Банска, Стара планина и Поройна), Каменни (в частта между улиците Камена, Тракия, Бяло море, ген. Столетов), Войводски (в частта от ул. Добруджа, ул. Мирони, ул. Бяло море, ул. Найчо Цанов), централна градска част (в частта от ул. В. Друмев, ул. Климент Охридски и сградите разположени около площад Свобода.

     Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      На директора с очилата чу липсва само киселото млекце в ръката ! Иначе некадърник, кзквото и какти и да го гледаме....
    • 2
      Не
      Незапознат
      9 -1
      19:00, 25 яну 2018
      Брей какво става тука?Всеки ден откъдето и да мина багерче на ВИК си копае дупчички.Преди няколко дена бяха на успоредната улица.Вчера пък ако не се лъжа Сити газ малко по надолу гълбаеше явно за да включва някой абонат.Скоро пък ремарке беше паркирало тежкарски пред детската градина и вбеси бдителна гражданка папарак.Сега пък развалиха паркинга на човека.То не стига че дървото пречи ами сега ще стане и яма ако не се асфалтира.
      • Дн
        Днес пак
        1 0
        09:48, 26 яну 2018
        Вчера копаха, днес пак тече, че и повече.
    • 3
      Зр
      Зрителя
      5 -2
      19:08, 25 яну 2018
      Хах Милушев днес е с клоунската стойка :) да видим утре как ще е - за празна глава лек няма да му мислят гражданите на Хасково. Не може пенсионери да се занимават с инфраструктура но....не и при нас.
    • 4
      Ал
      Алабала
      0 0
      10:23, 27 яну 2018
      Е, хубаво де, ама вече трети ден няма вода през деня! Хубаво е да се казва колко време хората ще са без вода за да могат да се подготвят :(!!!
    • 5
      По
      Порчо
      0 0
      11:57, 27 яну 2018
      Тази седмица от шест дни, в четири нямаме вода! Сигурно некадърницити си мислят, че сме камили. При една от най-скъпите води в България! Вода, която не става ни за пиене, ни за готвене! При наличие на грипна епидемия! Ами като не могат да се оправят, да си подават оставките и да дойдат хора, които знаят и могат! Аман от гербаджийски дебили! Още като взеха властта и нацвъкаха навсякъде калинки, малограмотници и келепирджии!
    Последни новини