От х:

Днес в x:

ДПС с отчетни събрания в Ардинско, затяга редиците

Продължават годишните отчетни събрания на местните структури на ДПС в Ардино. Във вторник се отчетоха организациите на Движението в Падина и Жълтуша.

Гости на събранията бяха областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан, кметът на общината Ресми Мурад и председателят на общинския съвет Сезгин Байрям.
По време на срещите бе обсъдена актуалната политическа ситуация у нас. Дискутирани бяха въпроси от различен характер и необходимите финансови средства за решаване на проблемите в населените места.

Областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан благодари на членовете на местните организации в Падина и Жълтуша за подкрепата и съвместната им работа по време на предизборните кампании.
Кметът на общината Ресми Мурад също благодари за единството, заедността и активността на всички членове и симпатизанти на ДПС. Той отбеляза, че е дошъл на място, за да чуе предложенията им по съставянето на новия общински бюджет за тази година. „Ще продължаваме да работим усърдно за благото на всички жители на територията на общината“, заяви Ресми Мурад.

Това съобщиха от ДПС-Ардино.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини