От х:

Днес в x:

Лекоатлетка от Хасково стана вицешампион на 400 м с фланелка на пловдивски тим

    Хасковлийката Ивана Иванова е новият вицешампион на 400 м от Националния шампионат за юноши и девойки под 18 години в зала, който се проведе в София.

    Сребърният медал в обновената зала "Фестивална", която сега носи името "Асикс Арена", Иванова извоюва с личен резултат 61.52. В състезанието сили премериха 80 лекоатлетки от цялата страна. Отличието обаче ще краси витрината на пловдивския „Тракия 96“. Заради по-добрите условия за тренировка и развитие от години 16-годишната Ивана учи в пловдивското спортно училище „Васил Левски“ при треньор Йорданка Аризанова.

    В Националния шампионат хасковлийката участва и на 200 метра, където в съревнование с още 47 лекоатлетки тя отново отбеляза личен резултат от 27.14, който е класира на 5 място.

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      At
      Atlet
      8 0
      16:13, 23 яну 2018
      Хасковска атлетка учи в Пловдивското Спортно Училище и става шампион! И Възниква въпроса: Има ли в Хасково Спортно училище? Защо момичето не учи в Хасковското Спортно Училище? Госпожо Временен Директор -С..Тенчева май камъните са във вашата градина? След като закрихте Баскетбола, Бадминтона, Тениса и Щангите идва ред и на Лека атлетика! За няма и три години съсипахте нещо което бе градено повече от 40 години!!! Болно ми! Срамота!
    • 2
      Ня
      Някой си
      4 -3
      16:32, 23 яну 2018
      Личи си че си от спортното преподавател,имаш изказ и си запознат с детайли,но не всичко зависи от госпожа Тенчева.
    • 3
      At
      Atlet
      3 0
      20:26, 23 яну 2018
      Когато един отбор е бил в челната петица в България (говоря че Спортно Училище Хасково бе между първите училища по класиране по медали и обхват на спортове за подрастващите, както и брой ученици) и само след няма и три години с новия Временен Мениджър - Силвия Тенчева е на дъното на класирането между училищата, всички знаем какъв е изхода. Смяна на Мениджъра. НЕЗАБАВНО. Но май вече е късно.
      P.S Да имаш нулев прием и да те оставят директор при това че си временно на този пост означава че Временната добре изпълнява политиката на Държавата и РУО а именно - Закриване на Спортно Училище Хасково. Събудете се най-после!!!!!
    • 4
      Ди
      Директор
      5 0
      02:36, 24 яну 2018
      Не закривайте спортното ....ще спре производството на свирка.....ките.Добри треньори (ки) има
    Последни новини