От х:

Днес в x:

Българското сватбено изложение Luxury Weddings Expo 2018 се подготвя за звездно шоу

Изображение 1 от 2

    Три дни Интер Експо Център ще бъде завладян от феерия и красота

    За трета поредна година изложението Luxury Weddings Expo ще събере професионалисти и потребители, свързани със сватбената индустрия, събитийния мениджмънт и развитието им в България и по света. То ще се проведе от 23 до 25 февруари в Интер Експо Център, София. Новото издание на най-яркото и значимо събитие в бранша се очаква с изключително голям интерес и тази година ще бъде разположено на още по-голяма площ. Това ще даде възможност на всички участници да се насладят на разнообразната и наситена тридневна програма на форума.

    Мария Драгижева, CEO на Magical Dreams и организатор на луксозния форум Luxury Weddings Expo 2018 споделя: „За нас е чест и огромна радост да посрещнем отново, както специалистите и професионалистите в сферата, така и всички желаещи да се запознаят с последните модни тенденции в сватбените и официалните облекла, прическите и грима, бижутерията, декорацията, успешните практики в организацията на стилни сватби и бляскави празненства. На Luxury Weddings Expo 2018 ще има за всекиго по много - очакваме уникални гости от чужбина, ще представим и обичани български звезди, а бъдещите младоженци, абитуриенти и близките им ще намерят всичко необходимо за „специалния ден". Надяваме се в трите дни на изложението да успеем да реализираме и включим всички прекрасни идеи, по които работим."

    Един от акцентите на Luxury Weddings Expo 2018 ще бъде уникалният майсторски клас „Мега проектите и тайната на успеха" на световноизвестния сватбен декоратор от Санкт-Петербург - Надежда Стоянова. Тя е основател на най-голямото студио за аранжиране на цветя и декорация Legi-Artis в Санкт-Петербург и е организирала над 750 сватби в Русия и по света. Майсторският клас ще се проведе на 23 и 24 февруари в рамките на изложението. Чрез своята теоретична и практическа част - уъркшоп, той е изключителна възможност за занимаващите се с организация и декорация на събития да повишат своята квалификация. Всеки участник, преминал обучението, ще получи сертификат. Повече информация за записването в майсторския клас на Надежда Стоянова може да бъде намерена във Facebook страницата на събитието: https://goo.gl/zbF8Tu.  

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини