От х:

Днес в x:

След mail кастинга на Слави, 3777 "изумителни" искат при него

Точно 3777 души са подали документи за "политици" при Слави Трифонов.

"Хора от различен пол и възраст. Хора, завършили различни университети, включително и най-престижните в света. Хора с изумителна биография", твърди шоуменът в писмо до медиите.

Трифонов отбелязва, че за него е огромна отговорност и удовлетворение, че такива хора изявяват желание да участват в подобно начинание.

Начинание, което все още няма своето име, не се е ситуирало в политическото ни пространство, но в крайна сметка има амбициите да ни управлява, защото според шоумена с всеки изминал ден ставало все по-ясно, че политическата класа и начинът, по който тя се избира у нас са нещо "архаично, неспособно, зациклило, корумпирано и има нужда от брутална промяна".

Според него хората, които са изявили желанието да участват в "безименната" му формация са различни от сегашните политици.

"Образовани и доказали качествата си. Хора, които могат да представляват България и всички нас в съвсем друга светлина. Да бъдат политиците, които заслужава една модерна и цивилизована държава", настоява Слави.

С писмото си шоуменът изразява огромната си благодарност и уважение към всеки един от кандидат мераклиите за власт, точно 3777 безименни бройки.

Накрая на "творбата" си Слави Трифонов допълва, че българи, които са на върха в световни университети, като преподаватели, а и българи, които имат много успешен бизнес из целия свят, са се съгласили заедно с екипа му да проведат събеседването с желаещите да участват в подобен проект.

"Така че, аз и моят екип сме готови да проведем това събеседване на датите 2, 3 и 4 февруари 2018 г. Ще излъчвам събеседването на живо в интернет, за да може всеки един от вас, уважаеми съграждани, да бъде обективно информиран за това, което се случва", заключава тв водещият с мераци за власт.

Източник: dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини