От х:

Днес в x:

Спипаха 18-годишен без книжка, ранил преди дни пешеходка и избягал

18-годишен младеж без книжка, ранил преди дни пешеходка в Харманли и избягал, е издирен от полицаите, съобщиха от областната дирекция на МВР. Инцидентът стана на 14 януари около 13 часа на улица „Хаджи Димитър“. Момчето шофирало лек автомобил Фолксваген и се движило с несъобразена със състоянието на пътя скорост, при което ударило 33-годишна пешеходка. След катастрофата неправоспособният водач напуснал местопроизшествието, но след издирване е установен и му е съставен акт. Пострадалата жена е с охлузвания по тялото, без опасност за живота.

През денонощието е образувано и бързо производство в РУ Харманли срещу 54-годишен симеоновградчанин. Местните полицаи установили, че мъжът шофира лек автомобил Ланча без регистрационни табели по улиците на Симеоновград.

В Районното управление в Хасково е заведено същото производство срещу 35-годишен мъж от село Узунджово, управляващ Форда си в село Поповец с регистрационни табели от друг автомобил.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    00
    001
    4 0
    14:42, 17 яну 2018
    Само акт ли ??????? Докато не започнат да ги вкарват в затвора няма да спрат да карат без книжки ( мъжката както обичат да казват тези хлапетии)!!!!!!!!!!
Последни новини