От х:

Днес в x:

Закопчаха двама пияни зад волана, един подпийнал предизвика катастрофа

Две бързи производства са образувани в полицейските управления в Кърджали и Крумовград за управление на автомобили след употреба на алкохол. Тази нощ в 2,20 часа на ул.“Булаир“в Кърджали бил спрян лек автомобил „Тойота“, управляван от 22-годишен. Тестът за алкохол на шофьора отчел 1,44 промила. Издаден е талон за медицинско изследване и е взета кръвна проба за анализ. Водачът е задържан за срок до 24 часа в управлението. В 23,40 часа снощи в Крумовград е проверен 33-годишен шофьор на лек автомобил „Ауди“. 1,39 промила е резултатът от пробата му за алкохол. Взета е и кръвна проба за анализ. Водачът е задържан е за срок до 24 часа в РУ-Кърджали.

46 автомобила са били проверени вчера в специализирани операции на териториите на полицейските управления в Джебел и Ардино за ограничаване на предпоставките за тежки пътни произшествия. Констатираните нарушения са 6 и за тях са съставени фишове по ЗДвП.

След отнето предимство на ул.“Металург“ в Кърджали вчера в 17,40 часа „Фолксваген“, управляван от 36-годишен, блъснал лек автомобил „КИА“. Тестът за алкохол на водача, причинил произшествието, отчел 0,69 промила. Съставен е акт по ЗдвП.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини