От х:

Днес в x:

Провокират младите в Димитровград да творят за любовта

Конкурс под надслов "Любов от Любов" организира по повод празника на влюбените - Свети Валентин Детски и младежки център и Общинският ученически парламент. Идеята е да бъдат провокирани младите хора в Димитровград да пишат, снимат и творят. Конкурсът е в три направления - литературно творчество, фотоконкурс и приложно изкуство. В надпреварата могат да участват  деца и младежи от 5 до 12 клас от всички училища в Общината. Те са разпределени в две възрастови групи.

Литературните творби - стих, есе, разказ трябва да са на любовна тематика. Те трябва да се донесат до 5 февруари в  ОП ”Детски и младежки център” или да се изпратят на e-mail : opdmc@abv.bg Произведенията трябва да съдържат данни за автора - име, училище и клас и телефон за връзка.

Във фотоконкурса могат да се подават до две авторски снимки във формат А4 на хартиен носител.  В раздела Приложно изкуство желаещите могат да изработят до две валентинки. Желателно е те да са направени от метал, пластмаса, прежда, картон, фолио, керамика, дърво, плат и др. Творбите трябва да се донесат  в ОПДетски и младежки център”, ет. 3, кабинет 5. И тези творби трябва да съдържат информация за автора - име, училище и телефон за връзка.

Победителите ще бъдат обявени по време на празника, който се организира всяка година на 14 февруари- Св.Валентин до Металното сърце в парк "Марица". Началото е от 15:00 часа.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Би
    Бивш
    1 0
    00:16, 17 яну 2018
    Те творят , само трябва да се съблекат! Младите к*учки освен един х*й друго в главите си нямат!
Последни новини