От х:

Днес в x:

С мекици посрещат Ресми Мурад в Башево

За пореден път местните жители на ардинското село Башево посрещнаха

кмета на общината Ресми Мурад, областния лидер на ДПС инж. Изет Шабан и председателя на Общинския съвет Сезгин Байрям с мекици. Идеята е на местния кмет Мюрен Сали. Той управлява селото за шести мандат, което е доказателство за спечеленото доверие на местното население.Село Башево се слави като едно от най-сплотените и организирани кметства на територията на общината. Всяка година там се организира традиционен селищен събор – мевлид, с участието на всички жители на селото, независимо къде живеят.

Продължават срещите на кмета на община Ардино Ресми Мурад с жителите на населените места по съставянето на Бюджет 2018. Днес (четвъртък) той посети Башево, Горно и Долно Прахово, Дедино, Чернигово и Търна, за да чуе на място предложенията на местните жители по съставянето на новия общински бюджет за тази година.

До приемането на бюджета кметът Ресми Мурад ще се срещне с жителите на всички населени места на територията на общината.

Публичното обсъждане на годишната финансова рамка ще се състои на 12 януари от 16 часа в заседателната зала на общината.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини