29 °C

ДАИ тараши транспортната фирма на Стаматов за измама. Той: Правим вътрешна проверка

Схема за фиктивно прекарване на камиони през годишен технически преглед е била засечена от Изпълнителната агенция „Автомобилна администрация” в Хасково, съобщи Нова телевизия.

При специализирана акция инспекторите са установили, че камиони на хасковската транспортна фирма са преминали техническия преглед без да са влизали в пункта. Става въпрос за фирмата на Иван Стаматов „Монолит Транспорт“. В разследването се твърди, че до момента са регистрирани шест случая на измамата, като камионите, които са минали през техническия преглед дори не са били в страната.

„Разбрали сме се с инспекторите, ще им окажа пълно съдействие. В момента те проверяват, но правя вътрешна проверка и аз. Транспортната ми фирма си има хора, които я управляват. Аз технически прегледи не извършвам и не мога да кажа каква е била ситуацията. Но е възможно и някои от нашите да има вина, ако се окаже, че това, за което ни проверяват е вярно. Затова нека нека Автомобилна администрация търси, проверявам и аз и да видим кой е крив и кой прав накрая“, коментира случая Иван Стаматов за haskovo.net.

По информация на Нова предстои пунктът да бъде затворен. Ще бъде сезирана и прокуратурата за документна измама.

 Haskovo.net


47 Коментара

Хороскоп за 20.07.2018

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини