От х:

Днес в x:

Младеж хвърли дрога от кола пред полицаи, закопчаха го

18-годишен хасковлия е задържан за съхранение на дрога, съобщиха от областната дирекция на МВР. Малко преди полунощ снощи автопатрул се движил по улица „Захари Стоянов“ в областния град след лек автомобил Тойота. Униформените видели, че водачът ги забелязал и изхвърлил хартийка от прозореца. След подаден звуков и светлинен сигнал, автомобилът спрял след 20 метра. Установено е, че колата се шофира от младежа, който изхвърлил салфетка със 7 глави марихуана с тегло 5 грама. Момчето е задържано до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

По същия текст от Закона в Районното полицейско управление в Харманли вчера е задържан и 32-годишен мъж от Добрич, обитаващ жилище на улица „Бенковски“ в Града на Белоногата. При проверка в него, криминалисти открили 50 грама марихуана. Задържан е по образуваното бързо производство.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ем
    Емилия
    4 -9
    10:40, 4 яну 2018
    На ви демокрация нали искахте свобода за децата си... Виж коментара
    • Пр
      прост асковлия
      1 0
      23:35, 4 яну 2018
      браво ма овца... ти се научи да пишеш името на родината ни правилно, че положението при теб е много сериозно и после се прави на много разбираща... омръзна ми от неграмотни индивиди
  • 2
    Емилия, за каква демокрация пишеш? Тези който онодваха родителите ни и нас преди 1989г, днес техните деца онодват нашите деца. Демокрацията мина покрай България, като ни видя що за големи тарикати сме!
  • 3
    Ай
    Айхан
    8 0
    12:15, 4 яну 2018
    На Автогарага в Хасково циганите крадци,дето са по цял ден там продават марихуана отдавна.Повечето ученици от селата дето пътуват си ги знаят търговците и на дрога и на цигари там.Охраната не ги закача,там ги черпят и готово.И лихваря ******* от махлата и той върти на автогарата дейност и жена му и тя.Само измами и ******и .....защо ли защо не проверят какво работи лихваря и другите ******и?????

Случаен виц

Последни новини