От х:

Днес в x:

Празниците продължават с концерт на Павел и Венци Венц

Венцислав Чанов и Павел Николов, по-известни като Pavell & Venci Venc‘ ще поддържат нишката на празничната програма в Хасково. Хип-хоп дуетът, който е един от най-креативните на българската музикална сцена през последните години, се качва на сцената в зала „Дружба“ тази вечер.

Двамата са влюбени в музиката още от деца, а татусите, които са тяхна запазена марка, са им не само за украса, а израз на стила и философията им.

Първите записи за Венцислав са на касетофона му докато е още момченце, още тогава ги пуска и на актуалните за времето си рап изпълнители. Порасналият вече Венци се увлича по философията и рекламата, обаче страстта към сцената и музиката съпътстват тези му сериозни занимания.

Пътят на Павел също минава през първото демо на касетка, когато е на 13, още записи с приятелите в Бургас, вдъхновени от Еминем, до Военноморското училище във Варна, което той напуска, за да се отдаде изцяло на музиката си.

Венцислав Чанов и Павел Николов стават Pavell & Venci Venc‘ през 2012 година, когато се срещат и от пръв поглед се усещат като дует.

Първата песен, която записват заедно, е "Бакшиш за лека нощ". Следват я "Dubstep, Sex And Tattoos", "Батман", „Съседа”, „Fuck Love”, "Знаеш ли кой видях?" и „Къде си, брат?“ с Ангел и Моисей.

Тези и още парчета на дуета хасковските им фенове ще чуят тази вечер от 19 часа. На концерта специално място имат  и момчетата от домакинската група „Different Highway“. 

 Haskovo.net 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Не
    Неразбирач
    6 -1
    13:46, 28 дек 2017
    Хубаво че казахте 2 думи за Дифрънт Хайуей,,,,
  • 2
    Ан
    Анонимен
    1 -4
    14:05, 28 дек 2017
    Билетите ще се заплащат ли?
Последни новини