От х:

Днес в x:

Задигнаха 20 000 лева и злато от къща в Хасково, ограбиха младеж в центъра

20 000 лева и златни накити са задигнати от къща в хасковския квартал „Каменни“, съобщиха от областната дирекция на МВР. Собствениците на жилището подали сигнал за случая в полицията във вторник. Пред униформените те обяснили, че кражбата е станала между 23-ти и 26-ти декември след разбиване на 3 патрона на входна врата. По данни на 41-годишния собственик са откраднати парите, около 50 грама златни накити и лични документи.

21-годишен хасковлия е бил ограбен на 24-ти сутринта. В 5:50 часа младият мъж бил пресрещнат от непознат човек на улица „Стефан Караджа“ в областния град. В същото време към него се приближили още трима мъже, съборили го на земята с удари и му отнели чантата, в която имало 1600 лева. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

Двама любимчани пък са задържани за кражба. Момчетата на възраст 16 и 23 г., на 26-ти са счупили стъкло на автомат за напитки и захарни изделия и откраднали намиращите се вътре стоки. Познайниците на полицията са задържани до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    На
    НАКАЗАТЕЛ
    4 0
    19:57, 29 дек 2017
    Дявола и Пушкарски-травестита пак са се раздвижили за празниците май!!!
Последни новини