От х:

Днес в x:

Бандата на Оушън - Сандра Бълок, Ан Хатуей, Кейт Бланшет, Риана и още звезди (трейлър)

Да водиш нормален живот, да се видиш в приятели, да си плащаш данъците - какво друго може да искаш да правиш, след като излезеш от затвора? Обира на века, разбира се, преди всичко.

Славната банда на Оушън се завръща в звезден, изцяло женски състав, за да извърши обира на века и да ви попилее от смях. Излезе първия трейлър на екшън комедията. В нея скъпоценни камъни и светски знаменитости блестят ослепително в огромно изобилие. Ако се чудите за много удачния саундтрак с трейлъра, това е  "These Boots Are Made for Walking" на Нанси Синатра (точно така още една голяма звезда, и само големи звезди изпълняват тази песен след нея).

Сестрата на Дани Оушън, Деби, подготвя обира на века по време на посветената на звездите годишна Met Gala в Ню Йорк. В перфектния екип влизат Лу  - Кейт Бланшет, Роуз - Хелена Бонъм Картър, Осма топка - Риана, Тами - Сара Полсън, Амита - Минди Калинг и Констанс - Ауквафина.

Сандра Бълок ще видим като Деби Оушън, отчуждената сестра на Дани Оушън. Деймиън Луис е главният злодей, бивш любовник на Деби и цел на бандата. Ан Хатауей иргае Дафни Клугер.

Дакота Фенинг ще се появи в неразкрита роля. Мат Деймън и Карл Райнер се появяват в ролите си като Линус Калдуел и Саул Блум от "Бандата на Оушън". Анна Уинтур, Александър Уанг, Ким Кардашиан, Мария Шарапова, Дерек Бласбърг, Лорън Санто Доминго, Зайн Малик, Кендъл Дженър, Кейти Холмс, Оливия Мън, Адриана Лима, Хейли Балдуин, Серена Уилямс, Кели Дженър и Зак Позен се явяват като себе си във филма. Все пак действието се разрива по време на звездната  Met Gala.

Ето и трейлъра, а филмът ще излезе на 8 юни 2018.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини