От х:

Днес в x:

Екшън с дублирани сигнали за мъж в безсъзнание в центъра на Смолян

Изображение 1 от 2

    Две линейки и две полицейски коли задръстиха днес около 11.30 ч. движението на кръстовището пред Техническата книжарница и бар „Булеварда“ в Смолян. Мъж, паднал на пътя, беше причината за бързата реакция на Спешния център, но в последствие се оказа дублиране на сигналите до полицията и до спешния телефон 112.

    На място незабавно пристигнаха двете линейки и патрулките, изпратени за паднал на пътя и облян в кръв мъж в безсъзнание.

    Най-вероятно единият от сигналите е бил подаден неточно, в следствие на което на място се оказват няколко екипа. От пресцентъра на ОДМВР потвърдиха, че случаят е с подхлъзнал се и паднал на пътя пешеходец. В действителност докато пристигнат екипите, човекът дошъл в съзнание, прегледан бил в линейката, но в последствие отказал хоспитализация и казал, че е добре.

    Тротоарите и улиците са заледени, движението е затруднено и за пешеходци и за автомобили, така че внимавайте на пътя! Предвижването е рисково и за водачи, и за пешеходци!

    От общината напомнят на собствениците и наемателите на сгради и части от тях, че е техен ангажимента да почистват от сняг и лед пешеходните зони пред обектите. По-голямата част от тротоарите обаче не са прилежаща част към обекти на улицата и вече са ледени пързалки, защото няма кой да ги чисти.

    СмолянБГвести.нет

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини