От х:

Днес в x:

Множество дарители зарадваха потребителите от център "Дъга" за Коледа

    На Игнажден своето Коледното тържество имаха потребителите от Центъра за настаняване от семеен тип  "Дъга" в кв.Черноконево. Празникът съвпадна и с рождения ден на едно от децата, което навършва 12 години.

    Част от тържеството бяха група "Приказен свят" от Обединено училище "Св. Св. Кирил и Методий" -  Черноконево с ръководител Ст. Драгиева, които представиха характерната за Рождество Христово обредност.

    Много подаръци и лакомства получиха потребителите на центъра по Коледа, а и през годината, отчете директорът Елена Тодорова. Тя поиска да благодари на Гражданска организация "Плюшено мече" , фондация  "Подари усмивка ", младежите от ГЕРБ - Димитровград, жените от клуба за хората от третата възраст в кв. Черноконево и кметският наместник на квартала за дарителските жестове.

    "Изключително съм щастлива, че толкова много хора зарадваха нашите деца и младежи от центъра Така и те ще могат като всички да посрещнат светлите празници без тревоги и притеснения. Изказвам благодарност към всички дарители и от името на нашите възпитаници им пожелавам здраве и една още по - добра година", сподели още Тодорова.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини