От х:

Днес в x:

Даниел Николов спортист №1, Людмил Димитров треньор на годината

    Бадминтонистът Даниел Николов е спортист №1 на Хасково. Той беше награден от кмета Добри Беливанов на официална церемония днес в зала „Хасково“. През годината талантливият състезател от бадминтон клуб „Хасково“ има редица успехи – 1-во място и титла „Републикански шампион“ в София – единично, 1-во място на Международен турнир „Hellas International 2017 “ - двойки, 1-во място и титла „Балкански шампион“ - единично, 2-ро място в София – двойки, 2-ро място на Международен турнир „Romania International 2017” - двойки и 3-то място на Международен турнир „Hellas Open 2017 – двойки.

    В класацията за отбор на годината беше избран женският баскетболен отбор на „Хасково 2012“, които станаха шампион в държавното първенство и носители на Купа България.

    В индивидуалната категория при по-малките спортисти – юноши и девойки за №1 на Хасково е определена боркинята Петя Делчева от хасковския клуб „Ангел войвода“. Тази година тя стана европейска шампионка и световна вицешампионка.

    За отбор на годината при юноши и девойки наградата получиха състезателките на хандбален клуб „Хасково“ - девойки старша възраст, които станаха републикански шампион на България, шампион на плажен хандбал и завоюваха трето място в първенството за Купата на България.

    Треньор №1 на Хасково за 2017-а година е наставникът по бокс Людмил Димитров, чиито възпитаници от клуб „Севдалин Василев“ пожънаха редица успехи през годината.

    На церемонията по награждаване на най-добрите спортисти беше връчена и награда „Силна воля“, която получи Георги Пеев, класирал се на първо място в игрите за трансплантирани и оперирани по бадминтон на двойки.

    Наградите връчи кметът Добри Беливанов, който поздрави спортистите за постигнатите успехи и им пожела по-високи резултати догодина.

    „Топ 10“ на спортистите за 2017 г. на община Хасково в категория мъже и жени:

    1. Даниел Николов – бадминтон

    2. Мая Иванова – вдигане на тежести

    3. Георги Ванчев – борба

    4. Денислав Сурчев – ММА

    5. Весела Бръмчева – борба

    6. Виолина Кочева – баскетбол

    7. Тихомир Баротев – аеробика

    8. Мария Крумова – бокс

    9. Валерия Миладинова – хандбал

    10. Иван Грозев – автомобилизъм

    „Топ 10“ на спортистите за 2017 г. на община Хасково в категория юноши и девойки:

    1. Петя Делчева – борба

    2. Горяна Стоева – бокс

    3. Емирджан Мехмед – бокс

    4. Мария-Магдалена Кирева – вдигане на тежести

    5. Мерт Рамадан – борба

    6. Габриела Кирева – вдигане на тежести

    7. Димитринка Сергеева – борба

    8. Силвия Димова – бокс

    9. Васил Ривов – карате

    10. Адриано Дженев – тенис

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (7)

    • 1
      Сс
      сссссс
      17 -7
      13:22, 20 дек 2017
      Ей на това му викам силен дух - ще ви дам пари,ама догодина!!!
    • 2
      Сп
      спорт
      27 -10
      13:38, 20 дек 2017
      За тая година парите вече си ги взехме! Пак спекулации хора! Не им вярвайте на гербаджийските тролове. Парите за клубовете в размера, в който ги гласува общински съвет са получени. Искаха едни допълнителни да има в последните дни на декември, обаче никой от клубовете , които имат стабилна дейност не ги иска тях-ако днес ги дадат как да отчетем фактури до края на годината? Дали минават тези от димитровградския пазар? По кой начин да докажа, че са вложени по най-добрия начин за няколко дни? Станахме заложници във вътрешнополитически спор. Кмета каза, че парите ще се дадат догодина от новия бюджет, както си е реда. Друго е да получиш пари в началото на годината и да ги използваш когато ти трябват, друго е в края на годината да търсиш дори не много незаконни начини как да ги оправдаеш
      • Сп
        Спортистка
        3 -3
        23:38, 20 дек 2017
        Само не разбирам защо си анонимен? За кой клуб става въпрос? Въпросът е адекватен, ако е продиктуван от действителни съображения и няма нужда от анонимност! Ако ли не, лека нощ и не се прави на толкова загрижен за общинските пари. Той дядо си ги кътка за черни дни или за дейности , за които му е наредено ! :)
    • 3
      Да
      Даниел Николов спортист №1
      15 -30
      14:18, 20 дек 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 4
      Им
      Име
      16 -2
      14:21, 20 дек 2017
      От тук само някой са си заслужили местата а други са пълни инвалиди от 5 месеца не са тренирали ама който не знае ще повярва на тази статия
    • 5
      Об
      Общинари
      20 -3
      14:44, 20 дек 2017
      А общинарките от дирекцията на Караджова кво праят таам на първите редове хахах
      • Сп
        Спортистка
        7 -2
        23:40, 20 дек 2017
        Кво да правят те за друго не стават! Само стойки и чупки!
    Последни новини