От х:

Днес в x:

"Австралийски търсачи на злато" се завръща с нов сезон

През януари по Viasat Explorer:

Австралийски търсачи на злато
От вторник, 2 януари, в 22:45
Сезон: 2
Епизоди: 8 x 60 мин.
Година: 2017
"Австралийски търсачи на злато" се завръща с нов сезон. Присъединяваме се към борещите се екипи от обсебени от златото мечтатели за още по-труден сезон на големи рискове и големи награди. Разбираме, че екипите тази година се състоят от нови корави, харизматични търсачи на злато и големи герои, когато излизаме от златната надпревара, за да срещнем семействата и приятелите им или ставаме свидетели на живота им отвъд златните мини.

Докато машините реват и залозите се покачват, поредицата ще предложи по-задълбочен поглед върху златните полета и тази забележителна земя, нейните градове, общности и хора, които я правят истинска дива граница.

Нощта на истината
От петък, 5 януари, в 22:00
Пригответе се за нощта на истината, докато 4 отбора тежка категория загряват за знаменито представяне! Заемете първия ред и се насладете на атрактивното приключение, докато "Царе на строителството с дървен материал", "Търсачи на съкровища", "Треска за нефрит" и "Царе на дърворезбата" не ви оставят да си поемете дъх с маратоните си всеки петък вечер през януари.

Ловът в Аляска
От четвъртък, 18 януари, в 22:45
Епизоди: 8 x 60 мин.
Два пъти в годината ловците се отправят към дивата природа на гористия о-в Кодиак в Аляска в търсене на кодиакска кафява мечка, най-големия сухоземен хищник в света. "Ловът" документира преследването, показвайки с подробности километрите коварен терен и тежки климатични условия, с които се сблъскват ловците в тяхната 10-дневна експедиция. Дотук дори още не е станало дума за опасността от срещата със самите мечки, достигащи височина почти 4 метра с нокти, остри като бръснач, мощни челюсти и изненадваща подвижност. Не е лесно да се уловят зверовете, но ловците следват многобройни регулации, които осигуряват уважение към животните и земята и регулират популацията на вида.

Градът на бялата мечка
От неделя, 14 януари, в 21:10
Сезон: 2
Епизоди: 3 x 60 мин.
Всяка есен 1000 полярни мечки споделят с хората малкия град Чърчил, Манитоба, докато арктическият лед се върне в залива Хъдсън. Това е относително мирно съвместно съжителство, но тази година ще се окаже по-драматична отвсякога. По-продължителното лято е довело до по-ранен и по-голям приток на мечки и фатална атака над любимо куче изправя общността на нокти. Последвайте величествените зверове, местните водачи, които изкарват препитанието си благодарение на тях, и мъжете и жените, които работят постоянно, за да ги защитят през този особено тежък сезон.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини