От х:

Днес в x:

Мария Стефанова стана носител на националния приз „Журналист на годината-2017”

Главният редактор Мария Стефанова стана носител на националния приз „Журналист на годината-2017” на Синдиката на българските учители. Тя бе отличена на церемония в столицата на 15 декември, а престижната награда и бе присъдена за високо професионално и обективно отразяване на дейността на Синдиката. Тя й бе връчена лично от лидера на КНСБ Пламен Димитров.
Специални гости на церемонията бяха Мартин Ромер и новият европейски директор на Европейския синдикален комитет за образование Сюзън Флокен. На церемонията присъства и министърът на образованието Красимир Вълчев.
Главният редактор на Общинско радио Кърджали Мария Стефанова е един от осемте носители на наградата на синдиката в таз годишният деветнайсти национален конкурс „Журналист на годината”, заедно с Биляна Гавазова от БТВ, Иван Тончев от телевизия Bloomberg, Лора Инджова и Златимир Йончев от телевизия Bulgaria ON AIR, Николай Стоянов –ръководител на пресцентъра на КНСБ и главен редактор на „Синди труд” и Стоянка Цачева - главен редактор на вестник „Гълъбово”. 
„Тази награда е истинско признание, не само за мен, но и за целият екип на Общинско радио Кърджали, особено в такава компания на представители на българската журналистика от големи национални медии. Това е показателно, че няма големи и малки медии, а има професионализъм и той е там където има каузи”, подчерта Мария Стефанова и допълни:
Тази награда е истинско доказателство, че следваме каузата да представяме образованието такова, каквото е днес в България, да споделяме добрите практики, там където ги има и да посочваме грешките, ако те съществуват. Да търсим новаторите, бъдем обективни, критични, да образоваме и да сме полезни с това, което правим. 
Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини