От х:

Днес в x:

Шеф Виктор Ангелов с друго кулинарно шоу – "Hell’s Kitchen"

Мистерията около липсата на шеф Виктор Ангелов в предстоящия сезон на готварското шоу "Master Chef" е разкрита: готвачът става звезда в друго предаване, при това в конкурентна медия.

Риалити състезанието за професионални готвачи "Hell’s Kitchen" с водещ Виктор Ангелов стартира в ефира на Нова телевизия през пролетта на 2018 г.

Форматът е доста популярен по света, до момента от него са реализирани 50 сезона с над 700 участници в в 19 държави. В САЩ лице в на предаването е популярният готвач Гордън Рамзи. Всички желаещи да участват в българското издание на шоуто вече могат да се запишат за кастинг. Победителят ще получи 100 000 лв. и договор за работа в ресторанта на шеф Ангелов.

"Hell’s Kitchen е най-голямото кулинарно предизвикателство − както за мен, така и за участниците. Форматът комбинира способността на шеф готвачите да се справят с поставените задачи с кулинарния им талант пред погледа на цяла България. Освен амбициозни готвачи търсим кулинарни таланти със силни характери, защото професионалната кухня е подчинена на висока дисциплина. Може да си добър шеф, но за да си добър състезател, се изискват различни качества", коментира шеф Виктор Ангелов новото си начинание.

"Добавянето на "Hell’s Kitchen" към портфолиото на NOVA е част от стратегията на компанията да въвежда на българския пазар най-големите телевизионни формати в света. Предаването ще е акцент в програмата ни през пролетния ни сезон, паралелно с разрастване подкрепата на български филми и сериали на всички платформи. Щастлива съм, че професионалист от ранга на шеф Ангелов е част от екипа на предаването и голямото семейство на NOVA", казва главният оперативен директор на медийната група Вики Политова.

Източник: avtora.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини