От х:

Днес в x:

SYNEVO откри нова модерна медицинска лаборатория в Хасково

Изображение 1 от 5

    Медицинска лаборатория SYNEVO (Синево), която е диагностичният отдел на шведската здравна организация Medicover (Медикавър), официално отвори врати на 12-ти декември 2017 г. в град Хасково. Новооткритият обект е с адрес на бул. „България“, над реката, срещу полицията. Това е четвъртата централна лаборатория SYNEVO в България, като останалите са в София, Пловдив и Стара Загора.

    Медицинската лаборатория в град Хасково разполага с модерна апаратура и използва реактиви само от оригинални производители като Roche Diagnostics, Abbott, Siemens и Sysmex. За Вас ще се грижат висококвалифицирани специалисти. Със стартирането на лабораторията, хората от Югоизточна България имат възможност да се възползват от най-широкия набор медицински изследвания в страната – над 3000, и да получат точни резултати, с гарантирано качество.

    По време на официалното откриване присъстваха д-р Раду Периану, изпълнителен директор SYNEVO България, д-р Емил Димитров, Управител лаборатории SYNEVO Стара Загора и Хасково, Калина Любенова, маркетинг мениджър SYNEVO България, специалисти от местните болници и граждани на град Хасково.

    „Щастливи сме да открием новата лаборатория SYNEVO, която предлага на жителите на град Хасково и на региона най-широкия набор от диагностични изследвания в България – над 3000“, сподели г-жа Любенова. „Осигуряването на качествени лабораторни резултати е основният приоритет в работата ни. SYNEVO извършва всички тестове в собствената си мрежа, съгласно прецизно изработена методика. Всички тестове, които се извършват в нашите лаборатории са контролирани не само чрез национални, но и чрез международни програми за качество.“, добави тя.

    SYNEVO представлява мрежа от над 90 комуникиращи си лаборатории на територията на Централна и Източна Европа. Централният им офис се намира в Берлин. В Германия, името им е IMD (Institut fur Medizinische Diagnostik), на всички останали места са подимето SYNEVO. Лабораторията разполага с висококачествена апаратура и опитни специалисти, които да се грижат за здравето на пациентите.

    Новооткритата лаборатория ще бъде с работно време от понеделник до петък от 07:30 до 17:30 часа. Лабораторията осигурява индивидуален достъп до резулатати на всеки пациент на своя интернет адрес и опция за изпращане на готовия резулат по e-mail, посочен от пациента. Лабораторията работи по договор с НЗОК, предлага множество изгодни пакети и безплатни тестове, за да е в помощ на пациентите.


    За SYNEVO (Синево)

    Специализираните медицински лаборатории SYNEVO (http://synevo.bg/) са създадени в Швеция. Днес компанията разполага с повече от 90 лаборатории, работещи основно на територията на Централна и Източна Европа. В България SYNEVO е представена с 4 лаборатории и 20 пункта, които предлагат на пациентите над 3000 теста (рутинни и съвременно диагностични), в областите хематология, микробиология, имунология, биохимия, токсикология, цитология, хистопатология и генетика.

    Източник: Haskovo.NET
    Последни новини