От х:

Днес в x:

Мис млад акробат Кристин Кръстева шампионка на Държавното

    7-годишната възпитаничка на хасковския клуб по гимнастически спортове „Юнак“ Кристин Кръстева спечели златен медал от Държавното първенство по спортна акробатика „Млад акробат“ в Ботевград. Състезателката се изяви с волно съчетание на земя, което е оценено на първо място от съдиите, каза една от треньорките й Димитринка Алексиева. В надпреварата във възрастовата група от 6 до 8 г. участваха близо 40 деца, което говори за силна конкуренция, добави наствничката.

    „Конкуренцията беше много висока, но взех първо място.“, каза младата спортна надежда. Освен че стана шампионка в националното първенство, Кристин получи и приз „Мис млад акробат“.

    Въпреки крехката си възраст до момента първокласничката има редица отличия. Устремена е догодина да завоюва нови.

    Междувременно други две от възпитаничките на клуба – Катрин Кръстева и Тея Иванова се подготвят за световното първенство, което ще е през пролетта догодина.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      Ви
      Вип
      1 -10
      21:17, 11 дек 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 2
      Ад
      Адриана
      10 0
      08:19, 12 дек 2017
      Има ли значение на кого е дъщеря?! Детето е талантливо, трудолюбиво , амбициозно. Победата изисква постоянство и дисциплина.Това момиченце притежава тези качества.Браво на детето, треньорите и родителите!
    • 3
      Aj
      Ajax
      1 0
      10:34, 12 дек 2017
      Баща и е най-големия пич в Хасково!
    • 4
      Ма
      марина
      0 0
      11:09, 12 дек 2017
      е-е-е, кой е бащата
    • 5
      Ge
      Gero
      4 0
      11:56, 12 дек 2017
      Кво е значението на кой е дете бе отрепки зависливи да е живо и здраво детето и все така да побеждава България има нужда от такива таланти
    • 6
      Б
      Б
      1 0
      13:24, 13 дек 2017
      Кой бил бащата, коя била майката... Явно са хора, които знаят коя е правилната посока в която да насочат детето си, за да се развива, а не да седи по цял ден пред компютъра! А вие вместо да пишете глупости, направете нещо за развитиети и на вашите деца.
    Последни новини