От х:

Днес в x:

Най-любопитните кинопремиери около Коледа

"Междузвездни войни: Последните джедаи" е безспорният блокбъстър, който ще окупира световните киносалони по Коледа. Световната премиера е на 15 декември. Сюжетът се пази в тайна, но е вероятно и "Последните джедаи" да повтори основни мотиви от оригиналната трилогия.

Освен актьорите Том Харди, Дейзи Ридли, Адам Драйвър и много други, в лентата ще видим покойната Кари Фишър в последната си роля на принцеса Лея. Тя ще предвожда армията на бунтовниците срещу силите на мрака.

"Вестникът на властта" (The Post) е сочен от критиците в САЩ като един от най-големите претенденти за Оскарите. Политическият филм, който събира Мерил Стрийп, Том Ханкс и Стивън Спилбърг, ще излезе на 12 януари. Дотогава ще трябва да се задоволим с по-забавни и комерсиални заглавия.

"Джуманджи: Добре дошли в джунглата" е още една премиера за 22 декември, която ще предложи на зрителите истинско приключение с мускулите на Дуейн Джонсън - Скалата. 

Четирима приятели откриват, че не може просто да си играеш с Джуманджи - всъщност Джуманджи си играе с теб. Те трябва да се впуснат в най-опасното приключение в живота си или ще останат завинаги в света на компютърната игра.

"Пич, къде е баща ти" е семейният филм за Коледа, който ще бъде по екраните отново от 22 декември. Кайл (Оуен Уилсън) и Питър (Ед Хелмс) са отчуждени братя близнаци - пълни противоположности, отгледани от ексцентрична и свободомислеща майка (Глен Клоуз). Тя цял живот ги е залъгвала, че баща им е починал. В търсене на истината за себе си и своите корени, братята близнаци тръгват на шеметно пътешествие из цяла Америка.

Източник: news.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини