От х:

Днес в x:

Пуснаха за продажба стикерите за Синя зона

Абонаментните стикери за Синята зона в Хасково вече са пуснати в продажба. Те са три вида – месечен за 50 лв., годишен за 72 лв., с посочен адрес и прилежащи улици, както и годишен за 360 лева, който дава право за паркиране във всички райони на Синята зона, общо около 500 паркоместа. Това уточни шефът на „Тролейбусен транспорт“ Йордан Панев.

Той допълни, че има още един вид годишен стикер – със запазено конкретно паркомясто. Той струва 960 лева и от се купува предимно от фирми.

Работното време на синята зона е от 8 до 17 часа, но според Йордан Панев е добре да се промени и да се измести с половин час по-късно. Съображенията са, че сутрин между 8 и 8.30 часа на много хора се налага да спрат буквално за минути – да оставят детето на градина или училище или дори да си купят закуска. Според Панев би трябвало да се даде възможност на тези хора да паркират в Зоната без заплащане, поне до 8.30 часа.

Haskovo.net     

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ба
    Баба Кера
    11 0
    13:04, 10 дек 2017
    В гр. Стара Загора няма сини зони?Защо в гр.Хасково има такива?Алчна и некадърна властваща шайка с купени дипломи „ за бившо образование„ и тези които са „учили„повечето завършили с тройка управляват красивият ни град!!!!!!!КРАДЦИ!!!!БЕСИЛКА ЗА ВАС!!!!
  • 2
    Ст
    Стоянов
    5 0
    13:22, 10 дек 2017
    А какво ще кажете за сините зони, за които си плащаме а няма с месеца инкасатор ???
    • Ур
      ура
      0 0
      10:15, 11 дек 2017
      радвайте се, те така и така си тръгват към 16ч.
Последни новини