От х:

Днес в x:

Ford възражда две легенди

Изображение 1 от 2

    Освен всъдеходния Bronco компанията готви и нестандартен Mustang

    Компанията Ford започна обратно броене до премиера на възродения всъдеход Bronco. Практически едновременно с това, по време на снимките на рекламния клип бе заснет и необичаен Mustang – фастбек.

    Засега от американския производител не разкриват подробности за машините. На страницата си в интернет американското подразделение на Ford създаде раздел, посветен на Bronco, като мотото му е „Още по впечатляващ, отколото беше”. Посочено е също, че всъдеходът ще бъде представен през 2020 г.

    Въпреки че се опитват да запазят в тайна детайлите на модела, все пак изтече информация за него. Той ще се произвежда в завода на компанията в Мичиган, като ще бъде създаден от нулата. И най-важното – новият Bronco няма да прилича никак на концетуалния модел от 2004 г. (на снимката долу).

    Всъдеходът ще бъде позициониран като директен конкурент на Jeep Wrangler, като голяма въпросителна е дали той ще се предлага и във версия с 3 врати. По-скоро във Ford ще залогат само на вариант с 5 врати, тъй той се продава далеч по-добре. Със сигурност новият Bronco ще бъде глобален модел, което означава, че ще се появи и в Европа.

    Що се касае до Mustang, във Ford подготвят възраждане на фастбека GT390, който играеше една от главните роли във култовия филм „Булит”. Както във филма, така и заснетият в рекламата автомобил е в специалния цвят Dark Highland Green. Той не се предага за обичайния Ford Mustang. Най-вероятно новата версия ще бъде показана още през януари в Детройт.

    Източник: automedia.bg

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини