От х:

Днес в x:

Минка Розалиева спортист №1, Росен Бонев – треньор на годината

Състезателката по борба Минка Розалиева от спортен клуб „Вълко Костов“ е спортист №1 на Симеоновград. Младата надежда беше наградена по време на традиционната церемония в читалището в Симеоновград. През настоящата година Минка има редица медали от различни турнири в Симеоновград, Тополовград, държавните първенства на малките селища.

Оказва се, че челните места в Топ 10 са заети от борци. На второ място е Жулиета Юлиянова, трета е Клаудия Колева, четвърти е Антон Антонов, Тихомир Димитров е пети, шести е Митко Йорданов, седми е Станислав Иванов и осми е Стилиян Станиславов. На осма позиция е класиран и Мартин Дойков - състезател на симеоновградския клуб по тенис на маса „Асара 2008“, на девета позиция е лекоатлетката Габриела Георгиева от същия клуб, а на десето място е Теодор Владимиров от футболен клуб „Бенковски“.

Класацията по номинации за спортист на годината е по повод празника на Симеоновград – 6 декември.

В анкетата на общината за треньор на годината беше избран Росен Бонев, който е и председател на клуба по борба „Вълко Костов“. От спортния клуб пък връчиха подаръци на местните управници в знак на благодарност за принос в развитието на спорта в града и в частност на борбата. Кметицата на Симеоновград Милена Рангелова получи книгата „Всичко е борба“ на легендарния борец Валентин Йорданов, а председателят на общинския съвет Светлана Стоева – почетна грамота.

По време на церемонията бяха изпратени и множество поздравителни адреси.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини