От х:

Днес в x:

От Момчилград стартира отчетната кампания на БЧК

С годишното събрание на Общинската организация на БЧК в Момчилград стартира отчетната кампания на общинско ниво в областната организация на БЧК – Кърджали.

Председателят на ОбС на БЧК – Ваня Петрова представи отчетния доклад за постигнатото през  настоящата година, а младите доброволци от клуб „Надежда“ към ПГ по ТХВП „Св.св. Кирил и Методий“ презентираха  многобройните си  младежки инициативи.

В емоционална и приятелска атмосфера  членовете на общото събрание обсъдиха предстоящите през месец декември благотворителни прояви  , дейността си през следващата година и приеха план за работата си през 2018 година.Те предложиха за дългогодишната си  работа като доброволец да бъде отличена от НС на БЧК Кера Анчева-един от хората-символи на организацията в Момчилград.

Проведен бе и частиченизбор, породен от голямата служебна ангажираност на народния представител Ерол Мехмед. Общото събрание избра единодушно за член на ОбС на БЧК Мерал Мехмед – главен счетоводител на Община Момчилград.

В изказванията си гостите на събранието – д-р Соня Райчева-член на ОС на БЧК, Бахатдин Ахмедов- секретар на Община Момчилград и Жана Чакърова- директор на Секретариата на ОС на БЧК, заявиха подкрепата си,  благодариха на доброволците за добре свършената работа, отбелязаха успехите на Клуба на БМЧК с ръководител Мария Димоваи подчертаха израстването на организацията и нейните членове.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини