От Майстор Пекар:

Днес в пекарната:
  • Млечни бухчички.
  • Бял хляб “Городской Батон” с масло и мляко. 
  • Пълнозърнест хляб с прясно смляно брашно от Лимец. 
  • Багети със синьо сирене. 
  • Хляб с маслинова паста. 
  • Багети с бяло саламурено сирене. 
  • Пици.

7 °C

Нашенец пусна автомобила си за продажба по уникален начин с песен

Ако смятате, че всички обяви за продажба на втора ръка коли са досадни, трябва да видите видеото по-долу. Нашенец пусна автомобила си за продажба по уникален начин. 28-годишният Драгомир Дончев от София търси добросъвестен нов собственик на колата си с музикален клип, в който рапира и с чувство за хумор обявява екстрите на возилото.

„Не можеш да намериш такава кола в МОЛ-а. Качваш мацка облечена, тя става гола“, закачливо рапира Драго.

„Дойде време да я продам. Това е колата, която никога не ме е предавала. Затова нямаше как аз да я предам, като я пусна като обява в някой авто сайт“, споделя той.

Всъщност автомобилът има своята история – Драгомир я наследил от баща си, карал я е три години, които свързва с много приятни моменти и приключения. Взел обаче решение да си купи по-нова кола.

„Реших да я продам по този начин, защото работя в ракламата и видях потенциал за нещо по-грандиозно. Освен това колата е много запазена, за да получи скучна обява. В България хората не правят такива неща. Имаме добри идеи, но е занимавка да ги изпълниш“, посочва той.

Самият клип е сниман преди два месеца напълно на доброволни начала с участието на негови приятели и с много желание. В него участват нашумелият поет Константин Трендафилов (Papi Hans), Черния от Young BB Young и певицата Дивна.


Текстът е изцяло на Драго, изпълнението също. „Не мисля, че ставам за рапър, но със сигурност няма да спра с проектите“, категоричен е той. И ако решите да купувате колата, трябва да знаете, че тя се продава без дамите, уточнява се в края на клипа.

Източник: dariknews.bg

Хороскоп за 23.02.2018

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини