От х:

Днес в x:

С пиротехническо шоу и илюминации палят коледната елха в Хасково

Стилно пиротехническо шоу и илюминации ще бележат запалването на коледната елха в Хасково. Спектакълът с група "Вакали“ е насрочен за 12 декември от 17 часа на сцената на площад „Свобода“. Днес специализирана фирма постави украсата на елхата. Коледното дърво е жива ела, поставена в градинката до сцената.

Коледните и новогодишните тържества в Хасково ще бъдат украсени от множество събития. Традицията ще бъде спазена и на 14 декември в галерия „Форум“ ще бъде открита Коледната изложба на Дружеството на Хасковските художници. Читалищата също са предвидили редица празнични събития. Хор „Родна песен“ ще има концерт на 7 декември от 18 часа в залата на театър "Иван Димов“ заедно с Камерния оркестър на общината.

Акцент е Коледният концерт на Камерния и Народния оркестър към общината съвместно с Теодоси Спасов и квартет „Българска джуниър“ е насрочен за 21 декември от 18 часа в залата на ДКТ “Иван Димов“. На 23 декември от 11 часа пак в театъра е Магическия спектакъл с Ненчо Илчев от „Комиците“ с участието на балет „Тангра“.

На 26 декември от 11 часа на площад „Свобода“ ще се проведе вторият Фестивал на коледарските и маскарадните групи. Същият ден от 19 часа в зала „Дружба“ е концерта на групите „Диана експрес“ и „Тоника Домини“.

Павел и Венци Венц ще гостуват в Хасково на 28 декември. Концертът е от 19 часа в зала „Дружба“. Публиката ще може да се срещне тогава отново и със своите любимци от „Different Highway“.

В новоодишната нощ на откритата сцена на площад „Свобода“ веселието ще бъде гарантирано от Николай Славеев и неговия бенд. Предвидени са и новогодишни фойерверки.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

  • 1
    Пр
    предложение
    19 -9
    15:40, 29 ное 2017
    Да сложат Беливанов на върха на елхата, за да има свой връх тъпотията в Хасково.
    • Ko
      kovo
      13 -17
      15:58, 29 ное 2017
      Абе "хейтъри", не ви ли омръзна "да се чешете" ред... Виж коментара
  • 2
    Ка
    Калинчо-Бързака
    17 -13
    16:12, 29 ное 2017
    Защо Беливанов тной човека ПРЕЦАКА герберите в града Не е ли по добре на върха да е ДЕЛЯНЧО по надолу да закачат Росито Гаргова Биляна Консула Захариева а най долу като Дядо Коледа с чувал да стои Митко Поли4хрона той може да раздава подаръцзи
  • 3
    N3
    n3rd
    3 -3
    17:23, 29 ное 2017
    илюминации !?!?!?!?!??!?!?!?! вие сериозно ли ?
  • 4
    От
    отбор бандити
    14 -7
    18:20, 29 ное 2017
    Ще има на сцената театрална постановка " Дядо и ряпа" . В главните роли - Беливанов, Тинчев, Гери Кей, Табакова, Гела, Минко Ангелов, Панев, Райна Йовчева, Костадинка - Борсука. Резила ще е пълен. Заредете се с яйца и домати за аплаузи. Отбор - Резил !
  • 5
    Чи
    Читател
    5 0
    22:03, 29 ное 2017
    Мисля ,че е пропуснат и един празник на 19 декември в театъра- концерт на ПАНПТ"КИТНА ТРАКИЯ" с участието и на Детски Танцов Състав "ПЪСТРИЦА" и фолклорен танцов клуб ''ВОДЕНИЦА''?
  • 6
    52
    523186
    1 -1
    08:22, 30 ное 2017
    Елате в ученическото общежитие, за да видите денонощното шоу на великата пом.директорка, която подлудява подчинените си, за да има с какво да се хвали, когато обикаля града за слава. Насето вместо отдавна да е пенсионерка, защото навърши години за пенсия, се чуди каква интрига още да измисли, за да се задържи на поста, защото паричките и екстрите са много и нахалница като нея, няма как да се откаже от царуването. Не й стигат 20 години, иска до 100 като баба Цола. Такава безочливост рядко се среща. Команди и Съкращения без край, ама все за другите, защото тя се има за велика и незаменима. Хайде, пенсионирайте я най-сетне, бе. Докога ще царува, благодарение на омаяния от стойките й директор. Целият град им гледа резила, ама много стана и е време някой свестен управляващ да го прекрати.
Последни новини