От х:

Днес в x:

Златни, сребърни и бронзови медали за „Мега Спорт“ от Баку

Достойно представяне на Хасково отбелязаха малките спортисти на Клуба по аеробика „Мега Спорт“ на Международен турнир Azerbaijan Open.

В състезанието участваха представители на 6 държави - Естония, Унгария, Русия, Германия, представители на домакините, а възпитаниците на Хасковския клуб представяха България. Те се бореха за разпределение на медалите в спортовете: Спортна аеробика, Акробатика, Батут и Художествена гимнастика.

Възпитаниците на Мартина Маринова участваха в състезанието по Спортна аеробика и се върнаха снощи в Хасково с общо пет медала, сред които и шампионски. В индивидуалната надпревара при момчетата във възрастовата група на 7/8 -годишните шампион е Атанас Благоев. При момичетата бронзово отличие окичи гърдите на Кристина Костова. Двамата се връщат със златни медали от надпреварата при смесените двойки. В състезанието при тройките Стефани Лечева, Мария Вълчева и Неда Запрянова се качиха на почетната стълбица, за да получат завоюваните сребърни медали, а в смесените тройки Кристиана Коева, Атанас Благоев и Кристина Костова са с бронзови отличия.

Красимира Славова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини