От х:

Днес в x:

Коледният базар на областния управител - „За повече деца в България“

Изображение 1 от 2

    В навечерието на най-светлия християнски празник Рождество Христово и дни преди настъпването на Новата 2018 г. областният управител на Хасково Станислав Дечев организира Коледен благотворителен базар. Традиционната дарителска кампания тази година е посветена на новия живот и семейството.

    Каузата е с мотото „За повече деца в България“. Това е съвместна идея на губернатора и фондация „Искам бебе“. „Раждаемостта е социален, икономически, културен и национален проблем. Затова всички заедно трябва да обединим усилията си и с много любов да подкрепим каузата!“, призоваха от областна адвминистрация.

    Фондация „Искам бебе“ подкрепя семействата, които искат да имат деца и защитава техните интереси. За да изпълнят с щастие и детски смях още домове в Хасково и областта, организацията и областният управител на Хасково организират тридневен Коледен благотворителен базар. Той ще се проведе на 13, 14 и 15 декември 2017 година в сградата на Областна администрация Хасково. Всички средства, събрани по време на Благотворителния базар, ще бъдат предоставени на двойки с репродуктивни проблеми от Хасковска област чрез фондация „Искам бебе“.

    В Благотворителния базар се очаква да се включат представители на всички училища от област Хасково. Както всяка година и сега, ще се предостави възможност на децата с любов и много вдъхновение да изработят сувенири и подаръци, които да се включат в базара. Освен това фондация „Искам бебе“ ще предостави информационни материали и ще покани своите приятели и фирми да подкрепят каузата ни.

    Областна администрация традиционно организира благотворителен базар за Коледа. Миналата година той бе посветен на 7-годишната Елена от Свиленград. Благодарение на щедростта и благородството на дарителите от Хасково и областта, за един ден бяха събрани над 3 400 лева за Ели. „Вярваме, че тази година ще успеем заедно да подарим светли празници и усмивки на семейства от Хасково чрез нашата кауза „За повече деца в България“!“, казаха от областна администрация.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      Пр
      приоритетите на областния?!
      20 -9
      13:00, 27 ное 2017
      Областния май си мисли, че оглавява някое НПО за украси, декорации, детски игрички и зачеване. Няма ли важни държавни дела, с които да се занимава или поне да каже какво става с урановата хасковска вода, с бежанците, с граничната ограда…..
    • 2
      Бо
      *************
      9 -2
      15:36, 27 ное 2017
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 3
      Гр
      грозен
      13 -4
      15:38, 27 ное 2017
      За да решиш държавни дела е необходимо да си интелигентен, възпитан, умен и не на последно място ръководни качества . Нито едно от гореизброеното не притежава на Хасково областния или на кратко селска пръчка . По лесно му е да не мисли и да мечтая в облаците.....
    • 4
      Ни
      Никодимчо
      10 -3
      16:33, 27 ное 2017
      Парадокс, абсурд или наглост?
      За да има нужда от такива кампании, значи държавата (респ. областният) не си върши работата, т.е. пречи, нехае и бездейства.
      Същото беше и за кампанията за Ники - няма държавни пари за лечение на детето, ама областният прави благотворителни изложби да събира левчета. Гавра и замазване на очите ни ... овчи. Но иначе милиарди за изтребители ще се намерят.
    • 5
      🇧🇬
      🇧🇬
      4 -5
      18:51, 27 ное 2017
      А вие всичко,което не е червено(или узунджовско) сте готови да го оплюете и опорочите.......И пак си оставате част от ония 80 процента дебили(по Иво Димов).....Оплювайте,злобейте.....Самоизяждайте се......Власт няма да видите....Да е_а слънчасалите бузлуджанци !!!
      • 🇧🇬
        🇧🇬
        2 0
        19:59, 27 ное 2017
        Иво Димов да се чете Иво Христов(Боже,толкоз е незначителен....забравих му името)
    Последни новини