От х:

Днес в x:

Хасковлии: Тенис кортовете да носят името на Григор Димитров

Тенис кортовете в Хасково да носят името на Григор Димитров, той прославя България и Хасково по света. Такъв отговор са посочили три четвърти, 75 на сто от участвалите в анкетата на Haskovo.net. В допитването са гласували общо 484 читатели, като 363 от тях са предпочели горния отговор.

25 процента или 121 участници смятат, че тази идея е популизъм и са против нея.

Предложението тенис кортовете да носят името на Григор Димитров, който вече е номер три в света, бе на кмета Добри Беливанов, веднага след финалния мач в Лондон, когато Григор се окичи с трофея.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

  • 1
    Ар
    АРСЛАН
    6 -6
    10:47, 27 ное 2017
    Можеше да ги кръстят и на Румен Сербезов, човека който инициира и построи тези кортове-няма как да променим историята ;)
  • 2
    Сп
    Справедливо
    13 -6
    10:53, 27 ное 2017
    ...е кортовете да не носят ничие име, защото така ще се избегнат противоречия. Най-добре е просто да се знаят както до сега - кортовете на Кенана. Достатъчни са постиженията на Григор, той ще се знае и остане в историята. Един корт на негово име нищо няма да промени. Както и да е, но моето лично мнение е това. Обикновено се кръщават улици, стадиони, квартали, булеварди и площадки на хора, които не са сред живите и са останали във времето като исторически фигури.
  • 3
    Wi
    wiwa
    8 -7
    11:08, 27 ное 2017
    Стига глупости, кортовете са си кортове. Григор да е жив и здрав. Ако аз съм на неговото място няма да се съглася. Та той е още жив.
    Кметеееееее гледай си задълженията, като градоначалник, не се занимавай с реклама. Овчо.
  • 4
    Ча
    чак пък това при жив човек?
    4 -3
    13:13, 27 ное 2017
    А как още не са поискали да прекръстят Хасково на Григорово? Не се излагайте - при жив човек да кръщавате нещо на негово име. Ако Григор иска да си кръсти неговите кортове (уж на баща му) на Кортове "Григор Димитров" или "Никол Щерцингер". Ама кортовете на града.....
    • Не
      Незапознат
      0 0
      21:16, 27 ное 2017
      То май имаше някакви зевзеци които искаха града ни да се казва Григорово.Но това беше изглежда под влияние на моментна еуфория на която почти никой не обърна внимание.Григорово не стана но
      шеговито от други градове ни наричаха Ураново.И това постепенно отшумя.Мисля че и с това ще стане така колкото и кметчето ни да се опитва да стане кръстник на нещо.
  • 5
    Ва
    ванката
    4 -3
    13:27, 27 ное 2017
    Съгласен! Няма никакво значение дали е жив човека или не! Гришо го заслужава!
  • 6
    Сп
    спортист
    2 -1
    14:36, 27 ное 2017
    Този се почуди какво да направи та да го забележат,скрй се хората работят за реалните неща пък ти се чудиш къде да се изкиприш,не ти отива.
Последни новини