От х:

Днес в x:

Кърпят дупките по „Кърджалийска“, полицаи регулират движението

Изображение 1 от 4

    Започна изкърпването на дупките днес по булевард „Освобождение“ (Кърджалийска), образували се при отстраняване на аварии. Повредите възникнаха още миналата седмица, когато на няколко пъти се спукаха тръби. Така участъкът стана като решето, а междувременно шофьорите се ядосваха, че трябва да карат по окъртения асфалт, разбивайки колите си.

    Днес служители на ВиК изрязаха проблемните участъци и ги подготвиха за преасфалтиране. Възстановяването на пътната настилка в случая става след около седмица, тъй като се изисква технологично време. Оводнените от аварии изкопи трябва да се изчакат да изсъхнат и да слегнат, след което се полага новата настилка, обясни технологията на изкърпване на язвите началникът на ВиК, район Хасково инж. Иванко Милушев.

    Работата по булеварда обаче предизвика задръствания и на място пристигнаха полицаи, за да регулират трафика, тъй като едната лента беше спряна за движение на автомобили.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ап
      Апт
      6 -1
      19:40, 23 ное 2017
      Останалата част от настилката е станала доста вълнообразна.Така ли ще си остане!
      • Ki
        kity
        8 -5
        20:11, 23 ное 2017
        Така ще си остане. Парите за асфалтиране на общината свършиха. Бяха отпуснати от правителството. Никой участък не е асфалтиран в град Хасково с общински пари и едва ли ще бъдат отделени такива за догодина.... а и правителството едва ли ще отпусне нови.
    • 2
      To
      Tonich
      1 0
      11:14, 24 ное 2017
      Стига с тия кръпки, бе, вземете да преасфалтирате булеварда между двата моста, не ще е кой знае колко скъпо ! Така с тия кръпки, пак до пролетта ще се разбие....
      По малко крадете, да има за хората !
    Последни новини